29 / 04 / 2024

key ödemelerinde yeni liste

key ödemelerinde yeni liste

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Key ödemeleri web sayfasından KEY ödemeleri listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. Peki KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Çiftçiler dikkat! Devrim niteliğinde yeni uygulama geliyor! Her şey baştan aşağı değişecek!

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Orman Yasası ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Teklifi’nin 4’ncü maddesi kabul edildi. Bu kapsamda, tarımsal destekleme ödemelerinde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) yerine Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirleyeceği yeni kayıt sistemine geçilecek.

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Mazot ve gübre ödemelerinde yeni dönem! Hemen bakın!

Vefat eden çiftçilerin destekleri mirasçılarına aktarılabilecek. Müracaatlarını tamamladıktan sonra vefat eden çiftçilerin Ziraat Bankası'nda bulunan hesaplarına mazot ve gübre alımında kullanılmak üzere tanımlanan destekleme tutarları, bankaya başvurmaları durumunda mirasçılarına nakit olarak ödene

VakıfBank’ın son müjdesi emeklileri sevinçten havaya uçuracak! Promosyon ödemelerinde yeni dönem!

Emeklilerin dört gözle beklediği müjde Vakıfbank'tan geldi. Emekli promosyon ödemeleri için güncelleme yapan VakıfBank güncel rakamları duyurdu. İşte VakıfBank emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilenler…

Öğrencilere yeni yıl müjdesi! Ekim, kasım aralık ödemeleri toplu şekilde peş peşe hesaplara aktarılacak! O tarihte ...

Üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen burs ve kredi ödemelerinde detayları açıklandı. Yeni yılda öğrencilerin hesaplarına ödemeler toplu olarak yatırılacak. Peki 2022 KYK burs ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile destek paketi ödemelerinde yeni yıl müjdesi! Resmen hesaplara bir bir yatırılıyor! Bu paraları sakın kaçırmayın!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan aile destek paketi ödemelerinde yeni yıl müjdesi geldi. Paralar resmen hesaplara bir bir yatırılıyor... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Promosyon ödemelerinde yeni sayfa açıldı! Düşük promosyon alanlar kara kara düşünmesin! İşte detaylar!

Promosyon ödemeleri hala gündemde yer alıyor. 2022 yılının bitmesine sayılı günler kala emeklilerde promosyon ödemeleri hakkında araştırmalarını sürdürüyor. İşte promosyon güncellemelerine dair detaylar!

Promosyon ödemelerinde bu kadarı da beklenmiyordu! Herkes nedenini araştırıyor!

Promosyon ödemelerinde geri adım atıldı. Son zamanlardan gündemden düşmeyen promosyon ödemelerine dair yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde büyük deprem! Şimdi yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarlarının yeni zamla kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç liraya yükseldi? Şimdi yeni maaşlara bakın!

Otoyol ödemelerinde yeni dönem! Yakında başlıyor!

Otoyol ücretlerinde yeni dönem başlıyor. Sürücüler, bu haber sonrası detayları araştırmaya başladı. İşte detaylar!

Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Asgari ödeme tutarı değişti. BDDK açıkladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan yapılan açıklamada tüketici kredilerine ve kredi kartları harcamalarına sınırlama geldi. Kredi kartlarında asgari ödemelerinde yeni kural ikiye ayrıldı. İşte tüm detaylar…

CHP'den iş yeri kira ödemelerinde stopajın kaldırılması teklifi!

CHP'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik hayata olan etkilerinin azaltılması amacıyla hazırladığı kanun teklifiyle iş yeri kira ödemelerinde stopajın kaldırılmasını öngörüyor

KEY ödemeleri 2015!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. KEY listesi, en son 29 Eylül 2014 tarihinde açıklanmıştı. Peki, Yeni KEY ödemeleri 2015 açıklandı mı?

key ödemelerinde yeni liste Haberi

key ödemelerinde yeni liste

KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Key ödemeleri web sayfasından KEY ödemeleri listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabiliyor.


Yaptığınız sorgulama sonrasında siz de "KEY ödemeleri listesinde adım yok." diyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.


KEY listesinde adı olmayanlar dikkat!

KEY listesinde yapılan sorgulama sonucunda kimlik no ve yabancı kimlik numarası ya da vergi kimlik numarasının bulunmaması ya da KEY hak sahibi olduğunu ve ödeme miktarının doğru olmadığını ileri süren kişilerin adlarına ödeme yapan kurumlara müracaat etmeleri gerekiyor.


KEY listesinde görülen ödeme miktarına itirazı olmayan hak sahipleri ödemelerini, ödeme tarihleri tablosu doğrultusunda T.C. Ziraat Bankası Şubeleri'nden T.C. Kimlik No veya...