29 / 04 / 2024

keyde isimleri olmayanlar ne yapacak

keyde isimleri olmayanlar ne yapacak

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Key ödemeleri web sayfasından KEY ödemeleri listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. Peki KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro durak isimleri neler, hangi duraklardan geçiyor?

İstanbul'da ulaşımı rahatlatmak için bir metronun daha açılışı yapılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı bugün açılıyor. Peki Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro  durak isimleri neler, hangi duraklardan geçiyor?

Ataköy-İkitelli metrosu nerelerden geçecek? Ataköy-İkitelli metro durak isimleri...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı bugün açıldı.  İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de düzenlenen 'Ataköy-İkitelli Metro Hattı' açılış törenine katıldı. Peki Ataköy-İkitelli metro nerelerden geçecek? Durak isimleri neler? 

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

İstanbul’da evi olmayanlar ev sahibi olacak! Üstelik 7,500 TL taksit imkanıyla! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber verdi. İşte detaylar!

Sigortası olmayanlar vakit dolmadan hemen başvursun! 2.604 TL ödeme yatırılacak!

Sigortası olmayanlar vakit dolmadan hemen başvursun... Tam tamına 2.604 TL ödeme yatırılacak... Bu ödemeleri sakın kaçırmayın...

Togg’un modellerinin isimleri beli oldu! İşte detaylar...

Yerli otomobil Togg tarafından yapılan paylaşımda gelecek dönemde üretime girecek yeni modellerinin isimleri ortaya çıktı. Peki, Togg'un modellerinin isimleri neler? İşte detaylar...

İŞKUR duyurdu! 18 bin 130 memur alınacak! KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar hemen bakın!

İŞKUR iş ilanları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar için İŞKUR üzerinden memur alımları başladı. 18 bin 130 memur alınacak! Hemen bakın...

Forbes yayımladı! Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu

Forbes’ın yayımlamış olduğu liste ile birlikte Türkiye’nin en zengin isimleri belli oldu. İşte ilk 24 isim…

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Finans Kulüp yönetimine sektörün duayen isimleri katıldı!

Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı’nın olağan mali genel kurulunda sektörün önemli isimleri yönetime girdi.

Almanya'da evi olmayanların sayısı yüzde 150 arttı!

Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre, kalacak evi olmayanların sayısının son üç yılda yüzde 150 oranında arttığı belirlendi.

Kira geliri olmayanların vergisi 2017!

Kira gelir vergisinde ödemeler Temmuz sonuna kadar devam ediyor. Peki, evini kiraya verip kira bedeli etmeyenler de vergi ödeyecek mi? İşte kira geliri olmayanların vergisi 2017..

keyde isimleri olmayanlar ne yapacak Haberi

keyde isimleri olmayanlar ne yapacak

KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Key ödemeleri web sayfasından KEY ödemeleri listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabiliyor.


Yaptığınız sorgulama sonrasında siz de "KEY ödemeleri listesinde adım yok." diyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.


KEY listesinde adı olmayanlar dikkat!

KEY listesinde yapılan sorgulama sonucunda kimlik no ve yabancı kimlik numarası ya da vergi kimlik numarasının bulunmaması ya da KEY hak sahibi olduğunu ve ödeme miktarının doğru olmadığını ileri süren kişilerin adlarına ödeme yapan kurumlara müracaat etmeleri gerekiyor.


KEY listesinde görülen ödeme miktarına itirazı olmayan hak sahipleri ödemelerini, ödeme tarihleri tablosu doğrultusunda T.C. Ziraat Bankası Şubeleri'nden T.C. Kimlik No veya...