14 / 05 / 2024

KEYY geri ödeme şartları nelerdir

KEYY geri ödeme şartları nelerdir

Afet sebebiyle yapılan ve yapılacak olan binaların borçlandırma bedellerinden yapılacak indirimler hakkında yönetmelik esaslarına göre Kendi Evini Yapana Yardım (KEYY) yapılıyor. Peki KEYY geri ödeme şartları nelerdir?

2 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 60 bin TL'yi aştı! Konut almak mı, borsada hisse-fon almak mı mantıklı?

Konut kredisi faizlerinde yaşanan artışların ardından, geri ödeme rakamları da aylık taksit tutarları da rekora koştu. Peki konut kredisi çekip ev almak şu an mantıklı mı? Kredi çekerek konut yatırımı yapmak mı, hisse-fon yatırımı mı daha mantıklı? 

Araba almak isteyenler dikkat! 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit tutar ve geri ödemesi ne kadar?

Araba almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi oranlarını, taksit tutarı ve geri ödeme seçeneklerini merak ediyor. 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit miktarı nasıl hesaplanır? 48 ay vadeli 200 bin Türk Lirası taksit miktarları ve toplam geri ödemesi ne kadar?

120 ay 2 milyon TL konut kredisi faiz, taksit ve geri ödeme planı nasıl? Banka banka konut kredisi oranları...

Konut satın almak isteyenler vatandaşlar için Mayıs 2024'te konut kredisi faizleri hakkında detaylı bilgi verildi. Buna göre, en düşük faiz oranı yüzde 3,05 olarak görünüyor. 120 ay vadeli 2 milyon TL konut kredisi kullanmak isteyenin aylık ödemesi ne kadar? Faize giden rakam ve toplam ödeme rakamla

3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 20 milyon TL'yi aştı! Krediyle ev almak hayal oldu!

Konut kredisi çekecek olan binlerce kişi en ucuz faiz oranı ve geri ödeme rakamı veren bankaları araştırıyor. Peki 3 milyon liranın 10 yıl vadeli geri ödemesi ve aylık taksitleri kaç TL? İşte o rakamlar...

Konut kredisi faiz oranları Nisan 2024! 2 milyon TL konut kredisi aylık taksit kaç TL? Bankaya gidecekler şimdi bakın! 

2 milyon TL konut kredisinin banka banka hesaplaması yapıldı. Peki bankalar 2 milyon TL konut kredisine 120 ay vade ile kaç TL aylık taksit alıyor? Toplam geri ödeme 10 sene sonunda ne kadar oluyor?

400 bin TL araç kredisinin geri ödemesi ne kadar? 

Otomobil piyasası Mart başından bu yana hareketlenirken, yükselen kredi faiz oranları nedeniyle vatandaş araç almakta zorlanıyor. 400 bin lira araç kredisi alan bir kişinin 36 ayda ödeyeceği faiz oranı şaşırttı. İşte 400 bin TL’ne geri ödeme planı.

400 bin TL ile taşıt kredisi! Otomobil alacaklara 48 ay vade ile kredi verilecek! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için, uygun kredi imkanları araştırılmakta. Buna göre, Halkbank'ın sunduğu taşıt kredisi olanakları da vatandaşlara cazip geliyor. 400 bin TL gibi bir miktar için Halkbank'ın sunduğu faiz oranları ve vade ve geri ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Konut kredisinde bankaların açıkladığı geri ödeme rakamları korkuttu!

Ev sahibi olmak isteyenler kredi bulmakta zorluk yaşarken, bankaların istediği faiz ve geri ödeme miktarları vatandaşları endişelendiriyor.  10 yıllık geri ödemeli kredilerde faizlerle ödeme dörde katlanıyor.  İşte 2 milyon TL için bankaların istediği taksit ve geri ödeme tutarları.

Konut alacaklar dikkat! 2 milyon TL'lik konut kredisi ve banka banka geri ödeme seçenekleri!

Bankalar konut kredisi ödemleri ile ilgili olarak kredi oranında ve geri ödeme sisteminde değişiklikler yapıyorlar. Buna göre, bankaların 2 milyon TL'lik konut kredisi ve uyguladıkları geri ödeme planı!

2024 Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı! Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiriyor!

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı. Peki 2024 emlak vergisi nasıl ve nereye ödenir? Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte merak edilen o sorularını yanıtları ve tapu sahiplerini ilgilendiren o detaylar...

300 bin TL krediye 690 bin lira geri ödeme vatandaşın ayarını bozdu! İşte korkutan hesap…

Bankaların tüketici ve ticari kredilere uyguladığı faiz oranları rekor seviyelere ulaşırken, Boşuna Tıklama adlı hesabın X sosyal medya hesabından yaptığı 300 bin TL’lik kredi paylaşımı vatandaşa “yuh” dedirtti. Gönderiye yorum yağdı.

Aile Fonu ile 6 yılda toplam 440 bin TL faize son! Yasa bu hafta TBMM’de!

Aile ve Gençlik Fonu'yla gençlere evlilik desteği doğrultusunda 2 sene geri ödemesiz, 4 yılda geri ödeme kaydıyla 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. Mevcut faiz oranları üzerinden bakıldığında, kredi kullananlar, yıllık 57 bin, 6 senede ise 440 bin TL faizden kurtulacak.

SGK 23 ilacı geri ödeme listesine aldı! İşte geri ödemeye alınan o ilaçlar

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) içerisinde bulunan ilaçlara bir yenileri daha eklendi. Buna göre artık reçeteye yazılan bu ilaçlar sigorta kapsamında alınabilecek. İşte haberin tüm detayları...

KEYY geri ödeme şartları nelerdir Haberi

KEYY geri ödeme şartları nelerdir

KEYY geri ödeme şartları nelerdir?

Afet sebebiyle yapılan ve yapılacak olan binaların borçlandırma bedellerinden yapılacak indirimler hakkında yönetmelik esaslarına göre Kendi Evini Yapana Yardım (KEYY) yapılıyor. Peki KEYY geri ödenir mi? KEYY geri ödeme şartları nelerdir?


Yönetmelik gereğince evini yapana yardım uygulamasına göre inşa olunan binalar için indirim borçlandırmaya esas olan miktar üzerinden yapılır. Yapılan onarım yardımlarından indirim yapılmıyor. 


KEYY geri ödemeleri..

KEYY geri ödeme şartları ile ilgili esaslar İskan Dairesi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında şu şekilde açıklanıyor:


SORU: KEYY yönteminde geri ödeme şartları nelerdir? Seçilen projenin maliyeti, verilen kredi miktarından fazlaysa ne yapılmaktadır?


CEVAP: Kullandırılan konut kredisi yıllık yüzde iki faizli olup, son kredi diliminin ödenmesini takip eden yirmidördüncü ayın sonuna kadar ilk taksiti ödenmek üzere on yılda ve on eşit taksit hâlinde, kredi...