22 / 05 / 2024

Khaleel Abdulla Ahmed Hasan Alhosani

Khaleel Abdulla Ahmed Hasan Alhosani

Sanoway Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Hasan Kıran, Khaleel Abdulla Ahmed Hasan Alhosani tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Abdulla Emlak Yatırım Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Ahmad Janahı tarafından kuruldu. 

Beauty İnes Grup Kuaför Emlak Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beauty İnes Grup Kuaför Emlak Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi A. Ahmad Abdulla Alemad ve Ines Fenni ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Massa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massa İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Ahmed tarafından kuruldu.

Tunasco İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tunasco İnşaat Anonim Şirketi A. Şharıff Ahmed tarafından 14 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Muğla Munamar Beach Otel'in kiracılarına tahliye kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani´ye ait 5 yıldızlı otel tahliye edildi. 7 yıldır otelin işletmeciliğini yapan Güney Yıldızı Otelcilik'e açılan dava kazanıldı.

Asyar İnşaat Lojistik İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyar İnşaat Lojistik İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bakhtear Ahmed Hama Farag tarafından 2 milyon 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pencon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pencon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cenk Hüner ve Ahmed Çapar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Khaleel Abdulla Ahmed Hasan Alhosani Haberi

Khaleel Abdulla Ahmed Hasan Alhosani

Sanoway Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ufuk Hasan Kıran, Khaleel Abdulla Ahmed Hasan Alhosani tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Sanoway Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler...gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sanoway Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Atatürk Mahallesi, E5 Karayolu Üzeri 531. Sokak, No:12 G.Cor. Plaza...