28 / 07 / 2024

khb otel şirketi

khb otel şirketi

KHB Turizm Otel ve Restaurant İşletmeciliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Mehmet Sarı, Kardelen Ceren Ketenci ve Talha Bilal Sarı ortaklığıyla kuruldu...

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Blue Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nesip Ateş ve Serkan Karaman ortaklığında kuruldu.

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüm Maltpe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yıldırım tarafından kuruldu.

Staay Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Staay Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Abbaszadeh Aghdam tarafından kuruldu.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Ers Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 7 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Üvez tarafından açıldı.

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmn Butik Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya ve Ferdi Bayrak ortaklığında kuruldu.

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Gülbahar Çelik tarafından kuruldu.

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Gül tarafından kuruldu.

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kulaksız tarafından kuruldu.

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Hill Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Can tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi açıldı!

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Shahramian tarafından açıldı. 

khb otel şirketi Haberi

khb otel şirketi

500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Fatih Binbirdirek Mahallesi Su Terazisi Sokak NO:8 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mehmet Sarı, Kardelen Ceren Ketenci ve Talha Bilal Sarı ortaklığıyla...