10 / 05 / 2024

kia rio

kia rio

Kia Rio, ergonomik tasarımı ile sürücülerin ve yolcuların aradığı konforu üst seviyeye taşıyor. Peki Kia Rio eylül ayı fiyatları belli oldu mu? En ucuz Kia Rio kaç TL? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Kia Rio’ya gelen zam ‘pes artık’ dedirtti! Rio’ya tamı tamına 108 bin 708 TL zam geldi!

Kia, ağustos ayı fiyatlarını açıkladı. Ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye giden Kia, Rio modeline tam 107 bin 708 TL zam yaptı.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia Rio’ya dev zam! Tamı tamına 99 bin TL zam geldi! Kia Rio’nun yeni fiyatı ne kadar oldu?

Temmuz ayına girilmesinin ardından Türkiye pazarındaki tüm otomobil üreticileri tek tek fiyat listelerini güncellemeye başladı. Bu kapsamda, fiyatlarını güncelleyen Kia, Rio modeline tam 99 bin TL zam yaptı.

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Kia’nın en çok satan modeli olan Rio’nun haziran ayı fiyatı belli oldu. Kia, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da fiyatlarında güncellemeye gitti ve yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu.

Kia Bongo'ya Mayıs ayında 52.000 TL zam! Ticari araçlara güvenin ismi Bongo uygun fiyatıyla bayilerde

Kia Bongo, ağır kullanıma ve zorlu koşullara dayanmasına yardımcı olan yüksek kaliteli bileşenler ve mühendislikle üretilmiştir. Kamyonetler, panelvanlar ve minibüsler dahil olmak üzere çeşitli konfigürasyonlara uyarlanabilen çok yönlü bir araçtır. Peki Kia Bongo 02 Mayıs 2023 fiyat listesi

Konfor ve güvenilirliği ön planda tutan Kia Sportage Nisan fiyatı merak ediliyor

Kia Sportage'ın en büyük gücü, rekabetçi bir fiyata yüksek düzeyde özellik ve işlevsellik sunabilmesidir ve bu da onu birçok otomobil alıcısı için pratik ve çekici bir seçenek haline getirir. Peki Kia Sportage'ın Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Ultra hızlı şarj olabilen Kia EV6'ya Nisan ayında zam geldi mi? İşte Kia EV6 2023 fiyat listesi

Kia'nın EV'si daha yaygın hale geldikçe popülaritesi artmalıdır. Ne de olsa, şimdiden çeşitli ödüller kazanıyor. Artı, sahip olduğu özellikler  ve pratiklik ile ilk kez EV alıcıları için bile ideal olabilir. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

kia rio Haberi

kia rio

Boyut olarak artık daha uzun olan Kia Rio, yoğun tempolu şehrin dinamizmini üzerindeki bakışlara yansıtmakta ve kusursuz tasarımı ile de dikkat çekiyor. Sekiz farklı renk seçeneği de sunulan Kia Rio, ergonomik tasarımı ile sürücülerin ve yolcuların konforunu da üst seviyeye çıkartıyor.

Sekiz inç multimedya ekranı, projeksiyon tipi halojen şeklindeki ön farkları, direksiyondan kumandalı multimedya verisi, ısıtmalı direksiyon simidi ve LED arka stop lambaları ile ön plana çıkan Kia Rio, yolculuğu sıfırdan başlatıyor.

Kia Rio, gelişmiş olan güvenlik teknolojileri, pratik kullanımı, dördüncü jenerasyon tasarımı ve aynı zamanda yeni bağlantı özellikleri ile ön plana çıkıyor. Sunroof'u ile sürücüleri ve yolcuları hayran bırakan Rio, otomatik klima ile ön arka park sensörlerine de mevcut.

Peki Kia Rio eylül ayı fiyatları belli oldu mu? En ucuz Kia...