03 / 05 / 2024

kibar holding fabrika

kibar holding fabrika

Kibar Holding’den 1.3 milyar dolara hem otomotivde hem alüminyumda iki yeni fabrika geliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar iki yatırım için de hükümetten destek bekliyor.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Tosyalı'dan Senegal'e 2 milyar dolarlık fabrika yatırımı!

Tosyalı Holding, Senegal’de inşaat demiri üretimi yapacak. Firma, Senegal'de 2 milyar dolarlık yatırımla fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Tezman Holding, Edirne'de 105 milyon TL'lik fabrika yatırımı yapıyor!

Niş alanlarda faaliyet gösteren Tezman Holding, yeni bir sektöre yatırım kararı aldı. Kısa bir süre önce fonksiyonel gıda işine girdiklerini söyleyen Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selim Tezman, "Edirne'de 105 milyon TL bütçeyle fabrika kuruyoruz" diyor.

Tosyalı Holding Senegal'de fabrika kuracak!

Tosyalı Holding, Afrika kıtasında hayata geçireceği yeni demir çelik yatırımı için Senegal hükümeti ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Proje ile Senegal'e yapılacak yatırımın ilk fazında kütükten inşaat demiri ve filmaşin üretimi gerçekleştirilecek. 

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Cengiz Holding'ten Mardin’e 1.2 milyar euroluk tesis!

Cengiz Holding 1.2 milyar euro yatırıma imza attı. Mardin’de dev bir entegre gübre tesisi kuran firma 5 fabrika ile hizmet verecek.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısı buraya gelip park eder!

Türkiye ekonomisine ilişkin soruları yanıtlayan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, "Şu anda Türk Lirası bazında baktığımda ben önümüzdeki süreçte Türk iç pazarına değil, önemli miktarlarda yabancı yatırımcının da gayrimenkul alacağını düşünüyorum" dedi...

kibar holding fabrika Haberi

kibar holding fabrika

TÜRKİYE’nin en büyük holdinglerinden biri olan Kibar Holding, yatırımda gaza bastı. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, hem Koreli Hyundai ile ortak olduğu Hyundai Assan’da hem de alüminyum sektöründe yeniyatırımlarını geçtiğimiz hafta kapılarını açan Cenevre fuarında açıkladı.


Geçtiğimiz yıl yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırımla İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasının kapasitesini 220 bin adede çıkartarak, Türkiye’yi Avrupa’nın küçük otomobil üretim üssü yaptıklarını hatırlatan Kibar, şimdi ikinci fabrika için çalışmalara başladıklarını söyledi.  C sınıfında yeni otomobiller üretek yeni fabrika için platform dahil en az 500 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanıyor. Ali Kibar, bununla yetinmeyip Avrupa’nın 5’inci büyük şirketi haline gelen Assan Alüminyum için de sıfırdan 800 milyon dolara yeni fabrika kuracaklarını açıkladı.


3’ÜNCÜ EN İYİ FABRİKA

Cenevre’de görüştüğümüz Ali Kibar, C sınıfında yepyeni bir...