05 / 05 / 2024

Kibariye doğum günü

Kibariye doğum günü

Kibariye, Ataşehir’de 2 milyon dolara satın aldığı evinde eşi Ali Küçükbalçık için doğum günü kutlaması yaptı. Kibariye, geçtiğimiz yıllarda 700 metrekarelik evini 2 milyon dolara almıştı.

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Yaklaşan Anneler Günü’nde, annelerimize ne kadar değerli olduklarını hatırlatmanın en güzel örneklerinden bir tanesi de doğal ürünler hediye etmek.

Aile Bakanlığı’ndan kadınlara müjde üstüne müjde! Resmen açıklandı! 2023 doğum izni ücreti belli oldu!

Halk arasında doğum parası olarak bilinen sigortalı çalışan kadınların faydalandığı ödemelerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Asgari ücretle birlikte güncellenen 2023 yılı doğum parası ne kadar oldu? İşte detaylar...

EYT’den Bağkur’lular kaç gün primle emekli olur? Doğum borçlanması sayılır mı?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, milyonlarca sigortalı da çeşitli yollarla primini tamamlayarak EYT kapsamına girmenin ve emeklilik hayaline kavuşmanın hesabını yapıyor. Bağkur’lu bir kişi toplam kaç prim günüyle EYT’den emekli olabilir? Peki doğum borçlanması sigorta başlangıç tarihini erkene çe

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

Doğum parası devlet tarafından, her doğumdan sonra annelere bir defaya mahsus olacak şekilde ödeniyor. Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

SGK'nın yeni doğum yapana annelere verdiği ücret duyanların gözlerini fal taşı gibi açtı! İşte SGK'nın verdiği ücret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan yeni bebeği olan çalışan annelere sevindirici haber. Doğum izni devam ettiği sürede de sigortası devam etmek kaydıyla, 55.289 TL nakit para veriyor. Şartları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Doğum izni kaç gün sürer? İşte detaylar!

Doğum yapacak kadınlar, doğum iznine dair detayları merak ediyor. İşte merak edilen haberin detayları!

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Yarım gün çalışana 11. 817 lira maaş verilecek! Duymadım demeyin! Hemen başvurun

Doğum yapan kadınlara sunulan pek çok hak olduğu gibi genel olarak bilinmeyenlerden bir tanesi ise kadınlara yarım gün çalışma hakkı sunulması. Peki, bu haklardan yararlanmak için şartlar neler? Hangi kadınlar bu haklardan yararlanabilir? İşte detaylar…

Erken emeklilik şartları değişiyor mu? Erken emeklilikte yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Erken emeklilik milyonlarca çalışanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Çalışan kadın için doğum borçlanması, erkekler için ise askerlik borçlanması ile erken emeklilik imkanı sağlanması mümkündür. Peki erken emeklilik şartları değişiyor mu, yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Instagram kullanıcılarına günün şoku! Add Your birtday hatası ne anlama geliyor, nasıl çözülür? 

Sosyal medya platformu Instagram'da meydana gelen  son gelişme kullanıcıları şok etti. Sabah saatleri ile birlikte Instagram profiline giriş yapmak isteyen kullanıcılar doğum günü ekleme durumu ile karşı karşıya kaldı. Peki, Instagram add your birthday ne demek?

Doğum parası 2022 yılında ne kadar oldu? SSK 2022 süt yardımı kaç TL, nasıl alınır?

Doğum yapan anneler için devlet tarafından verilen doğum yardımı parasının miktarı da çok sayıda kişi tarafından merak ediliyor. 2022 doğum parası ne kadar olacak ve süt yardımı nasıl alınır sorularını sizler için yanıtladık.

Kibariye doğum günü Haberi

Kibariye doğum günü

Kibariye, geçtiğimiz günlerde, kendisinden 19 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık'ın doğum günü için evinde bir kutlama düzenledi. Kibariye, geçtiğimiz yıllarda 2 milyon dolara aldığı 700 metrekarelik evinde yaptığı kutlamada eşi için özel bir pasta hazırlattı.


'KIZIYORUM AMA...'

Ünlü sanatçının, pastanın üzerine eşine ithafen 'Sana bazen kızıyorum ama sen olmadan da olmuyor' yazdırdığı görüldü. Mumları üfleyen Ali Küçükbalçık da "Allah mutluluğumuzu daim etsin"...