01 / 05 / 2024

Kibariye haciz

Kibariye haciz

Ünlü şarkıcı Kibariye eşinin borçları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Kibariye’nin, hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttığı öne sürüldü.

Kibariye Bodrum’daki 3 milyon euroluk evin borcunu ödeyemedi!

Kibariye'nin hacizle imtihanı bir türlü bitmiyor. 100 bin liralık 8 adet çekini Bodrum'da lüks bir inşaat firmasına ödeyemeyen Kibariye hakkında haciz işlemi başlattığı ortaya çıktı...

Kibariye Bodrum’daki 3 milyon euroluk evin borcunu ödeyemedi!

Kibariye'nin hacizle imtihanı bir türlü bitmiyor. 100 bin liralık 8 adet çekini Bodrum'da lüks bir inşaat firmasına ödeyemeyen Kibariye hakkında haciz işlemi başlattığı ortaya çıktı...

Neymar'ın gayrimenkullerine haciz geldi!

İspanya'da da transferindeki usulsüzlük nedeniyle davası bulunan Neymar'a Brezilya'daki vergi borcu yüzünden 43 milyon Euro'luk haciz geldi. 24 yaşındaki Brezilyalının el konulan mal varlıkları arasında 6 bölgedeki çeşitli gayrimenkuller bulunuyor.

Eve haciz yasası 2016!

Haciz, alacaklıların borçlulardan borcunu yasal yollardan tahsil ettiği bir yol olarak karşımıza çıkıyor. Peki, eve haciz gelir mi? Gelirse ne alabilir? İşte eve haciz yasası 2016..

Haciz masrafları 2016!

Alacaklı ve borçlu arasındaki hesabın kapatılmaması durumlarında alacaklılar, haciz işleminin başlatılması için İcra Müdürlüklerine müracaat edebiliyor. Peki, haciz masrafları 2016 nelerdir? İşte yanıtı..

Ortak tapuya haciz gelir mi?

Bir borçlunun borcunu ödememesi halinde, alacaklının icra yolu ile söz konusu borcun tahsilini aldığı işlem haciz işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Borçlu ile ortak olunan tapuya haciz gelir mi? Gelirse ne olur?

Haciz talebi örneği 2016!

Haciz ile borçlu kişinin borcu miktarınca menkul ve gayrimenkullere cebri icra suretiyle kısıtlama yapılıyor. Bunun için alacaklılar İcra'ya talepte bulunuyor. İşte haciz talebi örneği 2016..

Haciz harcı 2016!

Haciz talebi, alacaklı tarafından İcra Müdürlüğüne bir dilekçe ile yapılıyor. Peki, haciz başvurularında ne kadar harç ödemesi yapılır? Haciz harcı 2016 ne kadar?

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Karşıyaka SK'ya haciz açıklaması!

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerinin herhangi bir hesabına ya da mal varlıklarına kurum tarafından haciz konulmadığı bildirildi.

UYAP sistemi ile tapuya haciz koyma ve kaldırma yapılabilecek!

UYAP sistemi üzerinden haciz koyma ve kaldırma işlemlerinden sonra yeni sistemle Aralık ayı itibariyle tapu ekranından da tapuya haciz koyma ve kaldırma işlemleri gerçekleştirilebilecek

Adana'da e-haciz uygulamasına geçilecek!

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İcra Dairelerinin Etkinliğinin Arttırılması Projesi kapsamında pilot il seçilen Adana'da "e-haciz" uygulamasına geçilerek vatandaşlara daha hızlı hizmet vermeyi amaçladıklarını bildirdi.

Seferihisar Belediyesi'nin 477 gayrimenkulüne haciz kondu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yüz milyonları aşan borçlarına karşın İzmir'de CHP'li Seferihisar Belediyesi'nin banka hesaplarına ve 477 parça gayrimenkulüne haciz kondu.

Özlem Yıldız'a 25 bin liralık haciz şoku!

Sunucu, Özlem Yıldız'a eski eşiyle evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldiği öğrenildi. 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödeyen Yıldız, eski eşine adeta sitem etti.

Özlem Yıldız'a Acarkent'teki evinin borcu yüzünden haciz!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

Kibariye haciz Haberi

Kibariye haciz

Ünlü şarkıcı Kibariye'nin başı dertten kurtulmuyor. Kibariye eşi Ali Küçükbalçık’ın borçları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, 2 milyon liraya aldığı ve dekorasyonuna da 1 milyon lira harcadığı evindeki tüm eşyaları Suadiye’deki eski evine taşıdı. İddiaya göre, eşya tespiti için iki kez eve gelen icra memurları da hiçbir işlem yapamadan geri dönmek zorunda...