11 / 05 / 2024

Kibrıd material iletişim

Kibrıd material iletişim

Yenilikçi ve çevreci vizyonu, her daim beğeni toplayan ürünleriyle tasarımcıların gözdesi kibrID material, baharı Türkiye’de başarıyla temsil ettiği markalardan dünyaca ünlü 3DWalldecor ve Apavisa’nın yeni koleksiyonları ile karşılıyor.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi!

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip proje 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Almis İnşaat Maltepe iletişim!

Almis İnşaat Maltepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Almis Maltepe projesinde 692 daire ve 2 dükkan olacak...

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzey Yakası Ticarileri Kayabaşı iletişim!

Ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ön talepler toplanıyor. İşte Kuzey Yakası Ticarileri Kayabaşı iletişim bilgileri...

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim!

Başakşehir Kuzey Yakası Ticarileri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ofis ve dükkanlar olacak...

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kibrıd material iletişim Haberi

Kibrıd material iletişim

3DWalldecor tarafından üretilen üç boyutlu Bamboo duvar panelleri ve Apavisa marka Archconcept serisi, teknik özellikleri ve göz alıcı görüntüleriyle iç ve dış mekan tasarımlarına farklılık katıyor.


Bamboo Duvar Panelleri ile Farkı Yaşayın…


Üç boyutlu duvar dekorasyonu alanında 2010 yılından beri yaratıcı ürünler sunan Hollandalı 3DWalldecor, yenilikçi vizyonuyla mekanları farklılaştırıyor. Duvar kaplama konusunda eşsiz bir ürün olan üç boyutlu Bamboo duvar panelleri sayesinde ışık ve gölgenin meydana getirdiği heyecan verici etki, duvarlara derinlik katıyor.  Çevre dostu bambu hamurundan yapılan paneller, kullanışlı modüler tasarımları, boyanabilir yapısı ve kolay uygulanabilirlikleriyle hem profesyonellere hem de son kullanıcıya hitap ediyor.  Bu özelliklerin yanı sıra kapsamlı güvenlik testlerinden geçen üç boyutlu Bamboo duvar panelleri, yangın güvenliği, su emme, nem direnci ve farklı koşullar altında genleşme oranına dair...