10 / 05 / 2024

Kibrıd material iyi mi

Kibrıd material iyi mi

Yenilikçi ve çevreci vizyonu, her daim beğeni toplayan ürünleriyle tasarımcıların gözdesi kibrID material, baharı Türkiye’de başarıyla temsil ettiği markalardan dünyaca ünlü 3DWalldecor ve Apavisa’nın yeni koleksiyonları ile karşılıyor.

Dünyanın en iyi şehirleri listelendi, listede Türkiye'den bir şehir de var...

Dünyanın popüler dergilerinden biri olan TimeOut dergisinde dünyanın en iyi şehirlerini açıkladı. İngiltere merkezli medya kuruluşu olan TimeOut, dünyanın en iyi şehirlerini sıraladığı listeyi açıkladı.

Dünyanın en iyi 100 kent listesi yayımlandı: Türkiye’den üç il var!

Londra merkezli Uluslararası pazar araştırma şirketi Euromonitor dünyanın en iyi 100 şehrini duyurdu. Söz konusu listede Türkiye'den de 3 şehir yer aldı...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

 Altın borcu olan bu ara günü gününe takip etsin... Uzmanlar o ihtimale karşı peş peşe uyardı!

Kısa süre önce rekor yükselme yaşayarak 1.185 TL seviyesine çıkan gram altın bu yatay seyirde olsa da uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi. Altında riskli tarihlere dikkat… Alım – satım yapmayı düşünenler iyi takip etmeli, yoksa zarara uğrama ihtimali var.

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

Altın alın! Bunlar daha iyi günlerimiz! Dünyaca ünlü isimden yürekleri ağza getiren açıklama geldi! 

Dünyaca ünlü isim ABD'li girişimci iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, yatırımcılara ''altın alın bunlar daha iyi günlerimiz'' diyerek yürekleri ağza getiren açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

En iyi saç şekillendirme ödülü kazanan: Dyson Corrale! İşte Dyson Corrale saç düzleştirici 2 Eylül 2022 fiyat listesi

En iyi saç şekillendirme ödülüne hak kazanan Dyson Corrale saç düzleştiricileri azaltılmış ısı yalıtımı sayesinde saçlarınız yıpranmadan en mükemmel saçlar sizin oluyor. Peki Dyson Corrale saç düzleştirici  fiyatları ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi..

Fotoğraf düşkünlerine kamerası en iyi 10 telefon! Samsung, Xiaomi, iPhone...22 Haziran 2022 fiyat listesi!

Elimizden düşüremediğimiz akıllı telefonlar profesyonel kameralara taş çıkaracak kadar iyi lensleriyle dikkat çekiyor. Öyle ki akıllı telefonlarla film/dizi/klip bile çekildi! Peki, kamerası en iyi 10 telefon hangileri? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Demir fiyatlarına 100 lira indirim geldi! 1 Nisan 2022 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmüyor. İnşaat maliyetlerinin gittikçe yükseldiği şu dönemlerde, iyi haberler gelmeye başladı. İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim yapıldı. Peki 1 ton demir bugün kaç liradan satılıyor?

Kibrıd material iyi mi Haberi

Kibrıd material iyi mi

3DWalldecor tarafından üretilen üç boyutlu Bamboo duvar panelleri ve Apavisa marka Archconcept serisi, teknik özellikleri ve göz alıcı görüntüleriyle iç ve dış mekan tasarımlarına farklılık katıyor.


Bamboo Duvar Panelleri ile Farkı Yaşayın…


Üç boyutlu duvar dekorasyonu alanında 2010 yılından beri yaratıcı ürünler sunan Hollandalı 3DWalldecor, yenilikçi vizyonuyla mekanları farklılaştırıyor. Duvar kaplama konusunda eşsiz bir ürün olan üç boyutlu Bamboo duvar panelleri sayesinde ışık ve gölgenin meydana getirdiği heyecan verici etki, duvarlara derinlik katıyor.  Çevre dostu bambu hamurundan yapılan paneller, kullanışlı modüler tasarımları, boyanabilir yapısı ve kolay uygulanabilirlikleriyle hem profesyonellere hem de son kullanıcıya hitap ediyor.  Bu özelliklerin yanı sıra kapsamlı güvenlik testlerinden geçen üç boyutlu Bamboo duvar panelleri, yangın güvenliği, su emme, nem direnci ve farklı koşullar altında genleşme oranına dair...