29 / 04 / 2024

kıbrıs kanyonu projesi

kıbrıs kanyonu projesi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Mesut Akgül: Kıbrıs Kanyonu ve Mesir Alanı ile başkentliler için yeni bir cennet hazırlayacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni döneni projelerinden biri olan Kıbrıs Kanyonu ve Mesire Alanı'nı Ankara'ya kazandırmak için çalışmalara başladı. Akgül, Kanyonda başkentliler için bir cennet hazırlayacaklarını belirtti.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Kıbrıs Sosyal Konut Projesi için arazi tahsis edildi!

Kıbrıs Bakanlar Kurulu toplantısında Sosyal Konut Projesi’ni hayata geçirmek için gerekli olan arazinin Sosyal Konut Birimi yönetimine verildiği açıklandı.

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.

Kıbrıs Town Houses projesinde 0,98 faiz fırsatı!

Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya başlattı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Havaiş Kıbrıs Kooperatifi'nden THY çalışanlarına özel proje!

S.S. Havaiş Kıbrıs Caddesi Konut Yapı Kooperatifi Arnavutköy Kıbrıs Caddesi'nde Türk Havayolları çalışanlarına özel konut projesi inşa edecek. Talebin toplandığı projede bir hissenin giriş ücreti 35 bin TL olarak planlandı.

Kıbrıs Developments'ten Milos Ormanı!

Kıbrıs emlak sektörünün özel projesi Milos Park Homes, doğa için de büyük bir adım attı. Kıbrıs Developments imzası taşıyan proje Milos Park Homes, Milos Ormanı ile dikkat çeken bir sosyal sorumluluk projesine hayat verdi.

Akol’dan Kıbrıs’ta yeni konut projesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin inşaat şirketlerinden olan Akol Development Kıbrıs'ta yeni konut projesine başladı.

kıbrıs kanyonu projesi Haberi

kıbrıs kanyonu projesi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde basın mensuplarıyla seçim değerlendirme toplantısı yaptı. Mamak Belediye Başkanlığı’na seçildikleri günden itibaren geçen süreci masaya yatıran Köse, startını verdikleri projeleri ve hedeflerini basın mensuplarıyla paylaştı. Mamak Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyleyen Köse, ilk proje olarak Kıbrıs Kanyonu ile ilgili çalışmaları başlattıklarını belirtti. Mamak için hayallerimizi gerçekleştirme vakti diyerek kolları sıvadıklarını söyleyen Köse, “Seçim dönemimizde ifade ettiğimiz hayallerimizi gerçekleştireceğimiz potansiyellerimizi, birikimlerimizi ve kaynaklarımızı artık harekete geçirmeye başladık. Artık Mamak için hayallerimizi gerçekleştirme zamanı” diye konuştu.

İlk projeler kanyon ve havuz

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Köse, Kıbrıs Kanyonu’na özel çalıştıklarını belirterek, kanyonu doğal yaşam turizmine açacaklarını belirtti. Köse, “Elmadağ eteklerinden uzanan Kıbrıs Köyü’nde bir vadimiz ve kanyonumuz...