10 / 05 / 2024

kıbrısta sabit kura geçildi

kıbrısta sabit kura geçildi

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımcıları düşünüldü ve tapu devir harçlarıyla birlikte stopajlarda 90 günlüğüne sabit kura geçildi.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Kıbrısta Konut yatırımcıları için 90 günlüğüne sabit kura geçildi!

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımcıları düşünüldü ve tapu devir harçlarıyla birlikte stopajlarda 90 günlüğüne sabit kura geçildi.

Kıbrıs Elexus Hotel'in açılışı ertelendi!

Kıbrıs'ta iş yapmak, işi zamanında teslim etmek genel bir sıkıntı. İşte bu sürecin son mağduru.. Kıbrıs ekonomisinin son dönemdeki en büyük yatırımı Elexus Hotel, Ağustos ayında açılacak deniyordu ama inşaatı bile bitmedi. İşte detaylar..

Kıbrıs Elexus Hotel 200 milyon dolarlık yatırımla açılacak!

Kıbrıs'ta 200 milyon dolarlık yatırımla açılacak Elexus Hotel için geri sayım başladı. Murat Ersoy, "Bu kadar büyük bir yatırımı yaparken asla korkmadık. Sadece istikrar istiyoruz" dedi

Diler Holding Kıbrıs'ta otel açacak!

Diler Holding üçüncü otelini Kıbrıs'ta açmak için harekete geçti. Proje çalışmaları başlayan üçüncü otelin en uygun zamanda hizmete girmesi bekleniyor.

Kahramanmaraş'taki Kıbrıs Meydanı'na onarım yapılacak!

Kahramanmaraş'ta Kıbrıs Meydanı'nda, 40 yıldır hiçbir bakım yapılmadığı için çökmek üzere olan menfeze Büyükşehir Belediyesi müdahale etti.

ERA Gayrimenkul, Kıbrıs Master Franchise yetkisini aldı!

Üç yıl önce Türkiye pazarına giren ERA Gayrimenkul, hızla büyümesini Kıbrıs'la sürdürüyor. Şirket, hem KKTC hem de Kıbrıs Rum Kesimi'nde ofis açma yetkisi anlamına gelen ‘Kıbrıs Master Franchise' hakkını aldı.

Kıbrıs’taki ev fiyatları ERA Gayrimenkul'den sorulacak!

Çalışmalarını uluslararası pazarlara taşıyan ERA Türkiye, şimdi de hem KKTC hem de Kıbrıs Rum Kesimi’nde ofis açma yetkisi anlamına elen ‘Kıbrıs Master Franchise’ hakkını aldı.

ERA Türkiye, Kıbrıs'ın master franchise yetkisini aldı!

ERA Gayrimenkul, hızla büyüyerek bugüne kadar 47 ofis satışı gerçekleştirdi. ERA Türkiye, şimdi de hem KKTC hem de Kıbrıs Rum Kesimi’nde ofis açma yetkisi anlamına elen ‘Kıbrıs Master Franchise’ hakkını aldı.

Kıbrıs'ta elektrik fiyatları üçte bire kadar düşecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Taner Yıldız, 3-4 yıldır Kıbrıs'ın tamamına uygun bir master plan hazırlandığını belirtti. Bu planların uygulanması halinde Kıbrıs'taki elektrik fiyatlarının üçte bire kadar düşeceğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs’ın suya kavuşması an meselesi!

Mersin Alaköprü’den Kuzey Kıbrıs’a su ulaştıracak, ‘Asrın Projesi’ olarak adlandırılan ‘Su Temin Projesi’nde sona yaklaşıldı. 80 kilometre deniz geçiş isale hattının son parçası da ekleniyor...

Kıbrıs'ın adı Birleşik Kıbrıs Federasyonu olarak değişiyor!

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, gazetecilere mayıs ayından bu yana süren müzakerelerde gelinen noktayı anlattı. Birçok ilerleme kaydedilen müzakerelerde Rumlar ve Türklerin kuracağı yeni devlete ‘Birleşik Kıbrıs Federasyonu’ adı verilmesi planlanıyor.

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları bugün başladı!

Teslime hazır 2 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Bolu Kıbrıscık Evleri 'nde 334,86 TL ile taksit ödemeleri gerçekleşebiliyor. TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları bugün başladı.

kıbrısta sabit kura geçildi Haberi

kıbrısta sabit kura geçildi

Kıbrıs ERA HB Gayrimenkul Direktörü Hüseyin Sadeghi, Kıbrıs'ta yatırım yapacak olan alıcılara bu 90 günlük kur indirimden yararlanarak biran önce yatırımlarını gerçekleştirmeleri tavsiyesinde bulundu.



Dünyadaki olumsuz ekonomik göstergelerin etkilerini minimuma indirmek amacıyla döviz kurlarını sabitleyen KKTC, inşaat sektörü için de tedbir alarak tapu devir harçları ve stopajlarında 90 gün süreyle sabit kura geçti.



ensonhaber.com'un haberine göre. Konuya ilişkin açıklama yapan ‘Kıbrıs ERA HB Gayrimenkul Direktörü Hüseyin Sadeghi', devlet tarafından yapılan bu kur sabitleme kararının alıcılar için bir fırsat olduğunu söyledi. Bu uygulamayı fırsata çevirme zamanını kaçırmamak gerektiğinin altını çizen Sadeghi, Kıbrıs'ta yatırım yapacak olan alıcılara bu 90 günlük kur indirimden yararlanarak biran önce yatırımlarını gerçekleştirmeleri tavsiyesinde bulundu.



Hüseyin Sadeghi, “KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu, inşaat sektöründe de kur artışlarından dolayı yaşanabilecek olumsuzlukları minimize...