07 / 05 / 2024

KidZania en eğlenceli kapalı alan ödülünü aldı

KidZania en eğlenceli kapalı alan ödülünü aldı

Türkiye eğlence sektörünün tek yarışması “Shining Star Awards 2014-Eğlence ödülleri” kapsamında, yılın en iyi temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülünü Akasya Acıbadem içerisinde yer alan “KidZania” kazandı.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Sürüşü en konforlu araç BMW 6 Nisan zammı ne kadar oldu? İşte 12 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 6 Serisi, yüksek performanslı motorları sayesinde sürüş keyfini artırır. Ayrıca bu araç, sportif süspansiyon sistemi ve dinamik sürüş özellikleriyle sürüş deneyimini daha da eğlenceli hale getirir. Peki BMW 6 12 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Geniş iç hacimli BMW 6 Gran Turismo Mart ayında zam geldi mi? ! İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 630i Gran Turismo, en son dijital teknolojilerle donatılmıştır. Yüksek kaliteli bir multimedya sistemi, akıllı asistanlar ve bağlantı özellikleri sayesinde, yolculuklar daha eğlenceli ve verimli hale getirir. İşte 11 Mart 2023 fiyat listesi

Kia EV6 otomobil fiyatları ne kadar? Kia EV6 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kısa bir süre içerisinde sizlere en eğlenceli turu attıracak Kia ev6 vazgeçilmeziniz olacak. Peki Kia EV6 otomobil fiyatları ne kadar?  Kia EV6 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Şehri keşfetmenin en eğlenceli yolu Honda PCX125 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Şehri keşfetmenin en eğlenceli yolu" sloganıyla tanıtılan Honda PCX125 fiyatları yeni bir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Honda PCX125 fiyatları ne kadar? İşte Honda PCX125 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Carters’a bakmadan bebek alışverişine çıkmayın! İşte 15 Eylül 2022 Carters fiyat listesi

Dünyanın önde gelen çocuk giyim, uyku giyim, hediye ve aksesuar markaları arasında yer alan Carter’s sezon sonu ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcılarına sunuyor. Birbirinden eğlenceli ve renkli desenleri, yüksek kaliteye sahip sağlıklı ürün yapısı, vücuda en iyi oturan, annelerin zevk

Yaz bitmeden ne yapalım diyorsanız sizin için en uygun Playstation’ı bulduk! 1 Eylül 2022 Playstation fiyat listesi..

Oyun konsolu dünyasının en önemli isimlerinden birisi haline gelen PlayStation serisi, herkes için eğlencenin yeni adı olmuş durumda. Sizde ailecek ya da arkadaşlarınızla, eğlenceli vakit geçirmek isterseniz 1 Eylül 2022 Playstation fiyat listesi..

Dünyanın en iyi şehirleri açıklandı! İşte İstanbul'un sıralamadaki yeri

Dünyanın en eğlenceli ve gelişen şehirleri belli kriterlere tabi tutularak değerlendirildi. Time Out dergisi Dünyanın En İyi Şehirleri 2022 Raporuna İstanbul da girdi. Toplamda 53 şehirin değerlendirildiği listede ilk sırayı bakın kim aldı?

Smart Balance Elektrikli Kaykayla yollar eğlenceli hale geliyor! İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gençlerin eğlencesi olan elektrikli kaykay Teknosa'da uygun fiyatıyla satışta. Peki Smart balance elektrikli kaykayın özellikleri neler? Smart balance elektrikli kaykay fiyatı kaç TL? İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gayrimenkul danışmanları ve brokerlar için online eğitim!

Korona virüs salgınına karşı alınan önlemlere göre, gayrimenkul danışmanları ve brokerlar için gerçekleşen eğitimler dijital ortamlara taşındı.

Şener Şen’in doğduğu ev her an çökebilir!

Şener Şen’in doğduğu Adana’daki ev yıkılma riski altında. Bakımsızlıktan harabeye dönen ev için çevre esnafı, Şener Şen’e doğduğu eve sahip çıkma çağrısında bulundu….

Sabiha Gökçen'e cami yapılacak!

33 milyon yolcu kapasitesi bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yolcu kapasitesi 41 milyona çıkarılacak. Yolcu kapasitesinin artması ile birlikte yeni bir cami inşa edilecek.

Sabiha Gökçen'in raylı sistem ve metrosunu Bakanlık yapacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, Sabiha Gökçen'e raylı sistem ve metroyu Bakanlık yapacak. 

KidZania en eğlenceli kapalı alan ödülünü aldı Haberi

KidZania en eğlenceli kapalı alan ödülünü aldı

2014 yılının Mart ayında Akasya Acıbadem içerisinde hizmete giren KidZania’nın başarısı, Atrax Fuarı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Shining Star Awards 2014-Eğlence Ödülleri” ile taçlandı. Edutianment (öğretirken eğlendiren) sektörünün öncülerinden olan KidZania, yaklaşık 10 bin metrekare üzerine kurulu parkında 4-14 yaş arasındaki çocuklara 90 farklı meslek birimini deneyimleme imkanı sağlıyor. İtfaiyecilikten pizza ustalığına, üretim fabrikalarından gizli ajanlığa uzanan geniş mesleklerin yanı sıra; gerçek bir uçak gövdesinden girilen alanda uçuş simülasyonunda pilotluğu yaşama fırsatı da bulan çocuklar; deneyimledikleri meslekler karşılığında yalnızca KidZania’larda geçerli KidZos birimi para kazanarak iş dünyası hakkında fikir sahibi de olabiliyor.  


Sektöre bir katkımız olduğunu görmek bizi çok motive etti


KidZania İstanbul’un “Shining Star Awards 2014-Eğlence ödülleri” kapsamında, yılın en başarılı temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülüne layık görülmesinin kendilerini...