15 / 05 / 2024

KidZania pronet

KidZania pronet

KidZania İstanbul’da bulunan Pronet aktivite alanını ziyaret eden çocuklar, hem güvenlik ile ilgili bilmeleri gerekenleri uygulamalı olarak öğreniyor hem de çalışma hayatını yakından tanıma şansı buluyor.

Akıllı güvenlik çözümleri hayatı kolaylaştırıyor!

Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söylüyor..

Hırsızlık kurbanlarının yüzde 80’i evinden taşınıyor!

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, hırsızlık kurbanı olanların mahremiyetinin bir kez ihlal edildiği düşüncesiyle artık yaşamına orada devam etmek istemediğini söyledi.

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Ev güvenliği için nelere dikkat edilmeli?

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip'e göre tatile çıkmadan önce güvenlik tedbirlerini gözden geçirmek büyük önem arz ediyor. Habip, tatil valizinden daha önemlisinin ev güvenliği olduğunu söyledi.

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

Pronet Akıllı Zil çözümü geliştirdi!

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in geliştirdiği “Akıllı Zil” çözümüyle evde yokken bile kapıya kimin geldiği görülebiliyor. Yine uygulama üzerinden dilediği kişiye kapıyı uzaktan açabiliyor.

Akasya Acıbadem Kidzania giriş ücreti 2017 kaç TL?

Akasya Acıbadem'de yer alan Kidzania giriş ücreti 2017 kaç TL? Kidzania bilet fiyatları 2017 belli oldu mu? İşte Akasya Acıbadem Kidzania giriş ücreti 2017...

Kidzania giriş ücreti 2017 ne kadar?

Çocuklara 100 farklı rol sunan Kidzania giriş ücreti 2017 ne kadar, Akasya Acıbadem Kidzania bilet fiyatları 2017, Kidzania giriş ücreti 2017 kaç TL?

Kidzania bilet fiyatı 2017 kaç TL?

Çocuklara 60'tan fazla birimde 100 farklı rol sunan Kidzania giriş ücreti 2017 ne kadar, Kidzania bilet fiyatı 2017 kaç TL, işte Kidzania bilet fiyatları 2017...

Kidzania yılbaşında açık mı?

Kidzania, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 16:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kidzania yılbaşında açık mı? Kidzania yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kidzania AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Pronet'ten ısınma giderlerinde yüzde 40 tasarruf sağlayan çözüm!

Pronet Plus ile sunduğu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekledi. Akıllı Termostat ile kullanıcılar, ev ya da işyerlerindeki kombilerini uzaktan açıp kapatabiliyor, ısı seviyesini ayarlayabiliyor ve bu sayede ısınma giderlerinde yüzde 40’lara varan tasarruf sağlıyor.

Kidzania Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Kidzania hafta içi her gün saat 10:30 ile saat 18:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kidzania Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kidzania Kurban bayramı çalışma saatleri...

KidZania pronet Haberi

KidZania pronet

Pronet, 4-14 yaş arasındaki çocuklara keşif ve eğlenceyi bir arada deneyimleme fırsatı sunan KidZania İstanbul’daki yerini aldı. Akasya Acıbadem AVM içerisinde açılan KidZania İstanbul’da bulunan Pronet aktivite alanını ziyaret eden çocuklar, hem güvenlik ile ilgili bilmeleri gerekenleri uygulamalı olarak öğreniyor hem de çalışma hayatını yakından tanıma şansı buluyor. Pronet, dünya genelinde 13 ülke ve 16 merkezde bulunan KidZania’larda yer alan ilk ve tek güvenlik şirketi olma özelliğini taşıyor.


Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet, 4-14 yaş arasındaki çocuklara keşif ve eğlenceyi bir arada deneyimleme fırsatı sunan KidZania İstanbul’daki yerini aldı. Akasya Acıbadem AVM içerisinde bulunan KidZania İstanbul’daki Pronet aktivite alanını ziyaret eden çocuklar, hem güvenlik konusunda bilmeleri gerekenleri uygulamalı olarak öğreniyor hem de çalışma hayatını yakından tanıma...