29 / 04 / 2024

Kidzmondo İstanbul giriş ücreti

Kidzmondo İstanbul giriş ücreti

4 ile 14 yaş arasında değişen çocuklar için tasarlanmış kapalı bir tema parkı olan Kidmonzo İstanbul, çocukların gerçekçi bir ortamda mesleklerini seçmelerine yardımcı oluyor. Peki Kidzmondo İstanbul giriş ücreti ne kadar?

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

İstanbullular dikkat! Yarından itibaren 15 Ekim'e kadar ormanlık alanlara girişler yasaklandı! 

İstanbul Valiliği tarafından, orman yangınlarının engellenmesi için 24 Haziran-15 Ekim tarihleri arasında ormanlara girişlerin yasaklandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Bakan Nebati açıkladı! Borsa İstanbul'a 13,6 milyar lira yabancı yatırımcı girişi gerçekleşti!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlere 1-18 Ağustos arasında 13,6 milyar lira yabancı yatırım girişi gerçekleştiği açıklandı.

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam! Sürücüler tepki gösterdi

İstanbul Belgrad Ormanı'na araçla giriş ücretlerine yüzde 112 zam yapıldı. 17 lira olan araç giriş ücreti zam kararı sonrası 36 liraya çıkarıldı. Zamma sürücülerin tepki göstermesi sonrasında ücret 30 liraya düşürüldü. İşte detaylar..

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı! Mart 2022'de en çok maç giriş bileti fiyatları yükseldi! 

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, şehirde Mart 2022'de, Şubat'a göre en çok fiyat yükselişi yaşanan ürün yüzde 57,14 ile maç giriş bileti, en çok düşen ürününse yüzde 25,48 ile bakla olduğu belirtildi. 

Deniz GYO'dan 100 milyon TL'lik fon girişi!

Deniz GYO'nun kalan paylarının Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasadaki satıştan 106 milyon 828 bin TL olmak üzere sermaye artırımından sağlanan toplam brüt 100 milyon 72 bin 520 TL fon girişi gerçekleşti ve sermaye artırımı tamamlandı. 

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi'ne girişler yasaklandı!

İstanbul'da yaşanan depremin sonrasında yapılan ön hasar tespiti sonucunda tahliye edilmesine karar verilen İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binasına girişler yasaklandı...

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

3. Havalimanı uyanık girişimcilerin yeni hedefi oldu!

"Uyanık" girişimciler, resmi açılışı 29 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın sosyal medyada paylaşılan "isim tahminleri" ile ilgili alan adlarını (domain) topladı.

Kidzmondo İstanbul giriş ücreti Haberi

Kidzmondo İstanbul giriş ücreti

Trump Towers'ta yer alan Kidmonzo İstanbul 4 ile 14 yaş aralığındaki çocuklar için meslek seçiminde etkili oluyor. Kidzmondo İstanbul giriş ücreti 25 TL ile 55 TL arasında değişiyor.


Kidmonzo İstanbul'da çocuklar akaryakıt istasyonu, güvenli yarış pisti, araba yıkama, radyo istasyonu, TV istasyonu, kek fabrikası, oyunculuk akademisi, tiyatro, modaevi, süt fabrikası, dondurma fabrikası, çikolata fabrikası, şeker fabrikası,  itfaiye istasyonu, banka, polis karakolu, uçak, süpermarket, erkek kuaförü, güzellik salonu, gazete, inşaat sahası, boya badana, hastane, acil servis, yeni doğan ünitesi, amaliyathane, diş hastanesi, hamburger servisi, otel, kurye şirketi, bisküvi fabrikası, üniversite, uzay mekiği, resim ve el sanatları atölyesi ve araba tamirhanesinde çalışarak deneyim kazanabiliyorlar.


Kidzmondo İstanbul giriş ücreti


Hafta İçi

0-1 yaş: ÜCRETSİZ

2-3 yaş: 25 TL *

4-14 yaş: 45 TL

15+ ve yetişkinler : 25 TL


Hafta...