29 / 04 / 2024

Kiğılı Ankara Podium AVMde mağaza açtı

Kiğılı Ankara Podium AVMde mağaza açtı

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni YHT hattı devreye giriyor! 

Geçen yıl Ankara-Sivas hızlı tren hattını açtıklarını kaydeden Bakan Uraloğlu "Şimdi Kırıkkale'den Çorum'a olan kesimin ihalesini de yapıyoruz." dedi.

Ankara’da aşırı talep konut fiyatlarını artırdı!

Emlak Danışmanı Özcan Kılıç, Ankara’da yükselen konut fiyatlarını değerlendirdi. Kılıç, “Piyasada yanlış bir algı var. Fiyatları biz yükseltmiyoruz. Talebin artması fiyatlara yansıyor. Aksine, artan konut fiyatları bizim işimizi düşürüyor” diye konuştu.

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Güzel oyuncu Hande Erçel  Beykoz Konakları'ndaki lüks villasının fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Beykozda'ki lüks villa görenleri kendine hayran bıraktı...

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

Kiğılı'da Babalar Günü: İkili alıma özel indirim fırsatı! Birini babanıza birini dedenize hediye edin!

Kiğılı, Babalar Günü'ne özel olarak düzenlediği kampanyayla dikkat çekiyor. Şık ve kaliteli tişörtlerden oluşan koleksiyon, babaları özel hissettirecek. Kampanya, 1 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. İşte ayrıntılar...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

EYT’den yararlanamayanlar uzman isim açıkladı! 3600 prim günü ile kısmi emeklilik formülü! Hemen bakın!

EYT düzenlemesinden sonra şimdi de gözler erken emeklilik sürecinde. Erken emeklilik için milyonlarca kişi Ankara’ dan gelecek haberi bekliyor. İşte detaylar!

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Sınavsız sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte kadro dağılımı!

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanıyla birçok kişinin dikkatin çekti. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Kiğılı’dan indirim yağmuru! Her şey indirimde! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Erkek giyim markası Kiğılı’da gömlekten pantolona kazaktan monta pek çok çeşit üründe indirim var. Hangi Kiğılı ürünleri indirimde? Kiğılı ürünlerine ne kadar indirim geldi?

Kiğılı online özel yeni sezonda yüzde 30 indirim+ 2 ürüne yüzde 15 indirim! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Erkek giyim markası Kiğılı kigili.com adresli online satış kanalında yeni sezon ürünlere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kiğılı, kampanya kapsamında yeni sezon ürünlerde yüzde 30 indirimin yanısıra 2 ürün alımına ek yüzde 15 veya 3 ve üzeri ürün alımına ek yüzde 25 indirim uyguluyor.

Kentli profesyonellerin tercihi Kiğılı’dan indirim üstüne indirim! İşte 22 Eylül 2022 Kiğılı fiyat listesi

Çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercihi Türkiye’nin erkek giyim markası Kigıılı kentli profesyonellerin tercihi olmayı sürdürüyor. Kiğılı şimdi yaz sonuna özel indirimle sadık müşterilerine sonbahar hediyesi veriyor. Sepette yüzde 30 indirim uygulayan Kiğılı ikinci ürüne yüzde 15 veya üçüncü ü

Kiğılı Ankara Podium AVMde mağaza açtı Haberi

Kiğılı Ankara Podium AVMde mağaza açtı

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı. Kurulduğu günden bugüne erkek modasının öncü markalarından olan Kiğılı, Ankara'da bulunan Podium AVM'deki mağazasının açılışını 22 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleştirdi. 202 m alan üzerine kurulu Ankara Podium AVM mağazası, Kiğılı kalitesini yansıtan koleksiyonları ile erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacak. Çağdaş erkeğin gardırobunu şekillendirmeyi hedefleyen Kiğılı, her yaştan erkeğe sunduğu farklı seçeneklerle konforlu giyim deneyimi sunuyor. 


Yurt...