15 / 05 / 2024

kiğılı beyoğlu mağazası

kiğılı beyoğlu mağazası

Kiğılı markasının sahibi Abdullah Kiğılı ilk mağazasını olan İstanbul Beyoğlu’ndaki mağazasını kapattı. Markanın bu ilk mağazası 1969'dan geçtiğimiz aya kadar hiç ara vermeden hizmet vermişti.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu'nda mağaza açıyor!

Vakko, İstanbul Beyoğlu’ndaki 44 yıllık mağazasından 2006'da ayrılmıştı. Vakko şimdi ise 13 yıl aradan sonra Beyoğlu’na geri dönüyor...

Kiğılı 25 yeni mağaza açacak!

Yurt dışındaki 26'ncı mağazasını modanın kalbi Paris'te açan Kiğılı, Türkiye'de 15, yurt dışında 10 olmak üzere toplam 25 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Beyoğlu Halıcıoğlu Kilisesi semt konağına mı dönüştürüldü?

Beyoğlu Belediyesi, Halıcıoğlu Kilisesi’ni semt konağına çevirdi. Ha­lı­cı­oğ­lu Ma­hal­le­si Ta­kaç So­ka­k’­ta bu­lu­nan ta­ri­hi ki­li­se, Alev Of­lu­oğ­lu Çık­sa­lın Semt Ko­na­ğı­’na dö­nüş­tü­rül­dü. Semt ko­na­ğın­da eğ­len­ce or­ga­ni­zas­yon­la­r

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.

Kiğılı Çin'de 3 mağaza daha açacak!

Geçtiğimiz günlerde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te mağazasını açan Kiğılı, yeni sezonunu da Üsküp Fashion Week’te düzenlenen bir defile ile tanıttı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Çin’de 3 mağaza daha açılacağını belirtti.

Kiğılı Point Bornova AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, dünya modasına yön veren büyük markaların yer aldığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki mağazasını açtı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

Kiğılı, Üsküp’te bir mağaza daha açacak!

Kiğılı, mağazalaşma atağını Balkanlar’da sürdürüyor. Balkanlar’daki ilk mağazasını geçen hafta Makedonya-Üsküp’te açan Kiğılı yılbaşına kadar Üsküp’te bir mağaza daha açacak. 2016’da da Sırbistan ve Bosna-Hersek’te de Kiğılı mağazaları açılacak.

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu satılık!

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu satılık dairelerin metrekare satış fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Piyalepaşa Evleri Beyoğlu projesinde 760 daire ve 190 rezidans yer alıyor...

kiğılı beyoğlu mağazası Haberi

kiğılı beyoğlu mağazası

Kiğılı ailesi 1938 yılında kumaş satarak sektöre adım attı. Abdullah Kiğılı ise ilk mağazasını İstanbul Beyoğlu'nda 1969 yılında açtı. Markanın bu ilk mağazası geçtiğimiz aya kadar hiç ara vermeden hizmet verdi.Abdullah Bey'i bu mağazada sık sık müşteri ve çalışanlarla sohbet ederken görmek mümkündü. Beyoğlu mağazasının önemini her fırsatta anlatan Kiğılı, o dönemde bu mağazayı açmak için ailesiyle kavga ettiğini ve bu mağazanın markayı bugünlere getirdiğini vurgulardı. Ancak geçtiğimiz ay mağazanın tabelası bir anda değişti.


Öğrendiğimize göre, mağazanın içinde bulunduğu binanın mülkiyetine sahip olan Abdullah Kiğılı, buradaki mağazasını kapatarak Vodafone'a kiralamış. Mağazayı neden kapatma kararı aldıklarını sorduğumuz Abdullah Kiğılı, Beyoğlu'nun bir hazır giyim markası için artık çok pahalı bir lokasyon olduğunu söyledi. Kiraların bölgede çok yükseldiğini ve mağazanın kirasını çıkaramadığını belirten...