30 / 04 / 2024

Kiğılı çin mağaza

Kiğılı çin mağaza

Mısır'daki askeri darbe sebebiyle Türk firmaları birbiri ardına ülkeden çekiliyor. Son olarak Kiğılı giyim firması da Mısır'daki ünlü alışveriş merkezlerinde bulunan 3 dükkanını kapattı. Kiğılı firması Mısır'dan tamamen çekiliyor..

Kiğılı Çin'de ilk mağazasını hizmete açtı!

Hazır giyimin korkulu rüyası haline gelen Çin'in kalbinde ilk Türk markası vitrine çıktı. 2 milyon dolarlık yatırımla Guangzhou'nun en lüks caddesine 500 metrekarelik mağaza açan Kiğılı, Çinliler'e ucuz takım elbise satacak...

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Marmo Home 4 yeni mağaza açacak!

Kurulalı henüz iki yıl olmasına rağmen önemli adımlar atmayı başaran Marmo Home, önümüzdeki yıl 4 mağaza açmayı planlıyor. Firma, ihracat yaptığı pazar sayısını da artıracak...

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

Boyner bu yıl 12 mağaza açacak!

Boyner, 2020 yılında Türkiye'de 12 yeni mağaza açacak. Yılın ilk mağazasını ise İstiklal Caddesi'nde açtı...

LC Waikiki bu yıl 130 mağaza açacak! 

LC Waikiki, 2020'de 130 mağaza açmayı hedefliyor. 9 yeni ülke ile mağazaların 15'i yurt içinde, 115'i yurtdışında açılması planlanıyor...

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Kiğılı, Azerbaycan'da 3 mağaza açacak!

Kiğılı, Sırbistan ve Romanya mağazalarından sonra ekim ayı sonuna kadar Azerbaycan’da 3 yeni mağaza birden açacağını duyurdu…

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Kiğılı'dan yurtdışında mağazacılık atağı!

Yurtiçinde 200 mağaza ile gidebilecekleri her yere gittiklerini ifade eden Kiğılı’nın patronu Abdullah Kiğılı, “Gücümüzü yüzde 100 yerli üretimden alıyoruz. Önceliğimiz Balkan ülkeleri olacak” diye açıklama yaptı. 

Roman bu yıl 15 mağaza açacak!

Roman, yurt içinde 50'nin, yurt dışında ise 15’in üzerindeki mağazalarına ek olarak corner shop ve bayilikleri ile birlikte toplamda 100 un üzerinde satış noktasına sahip. Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy, bu yıl da 15 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Kiğılı 5 yılda 150 mağaza açacak!

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem yaptığı açıklamada, önümüzdeki 5 yıl içerisinde 150 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Kiğılı çin mağaza Haberi

Kiğılı çin mağaza

Hazır giyimin öncü firmalarından Kiğılı, Kahire'nin ünlü alışveriş merkezlerindeki 3 mağazasını kapattı. Şirket ülkeden tamamen çekildi APRCE'de stand acacak Hilal Suerdem Hazır giyimin öncü markalarından Kiğılı, askeri darbenin yaşandığı Mısır'dan çekildi. Şirket, seçimle işbaşına gelen hükümeti deviren darbecilerin yarattığı kaos ortamı nedeniyle Kahire'nin en gözde AVM'lerinden Citystars, Golf City Mail ve Mail of Arabia'daki 3 mağazasını kapattı. 


CİROLAR HIZLA DÜŞTÜ 


Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem, "Oradaki franchise temsilcimiz siya sal sıkıntılar yaşıyor. Ciromuz hızla düşüyordu. 5 yıldır iş yaptığımız Mısır'dan çekilmek zorunda kaldık" dedi. 


Öte yandan Citystars'ta mağazası olan Koton'un Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz da, buradaki operasyondan mutsuz olduklarını söyledi. Yılmaz, "Franchise temsilcimiz profesyonelliğiyle ilgili sorunlarımız var. Ciromuz düşüyor" diye konuştu. 


KİĞILI, 23-26 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşecek Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuan'nda (APRCE)...