15 / 05 / 2024

Kiğılı ilk mağaza

Kiğılı ilk mağaza

Kiğılı markasının sahibi Abdullah Kiğılı ilk mağazasını olan İstanbul Beyoğlu’ndaki mağazasını kapattı. Markanın bu ilk mağazası 1969'dan geçtiğimiz aya kadar hiç ara vermeden hizmet vermişti.

Şok Marketler'in ilk çeyrek cirosu 20,8 milyar TL oldu! Mağaza sayısı 10 bin 214'e yükseldi! 

Şok Marketler'den yapılan açıklamada 023 yılının ilk çeyreğinde net satış gelirlerinin yüzde 103,6 büyüdüğüne dikkat çekildi. Şirketin 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla mağaza sayısı da 10 bin 214 oldu. 

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Marmo Home 4 yeni mağaza açacak!

Kurulalı henüz iki yıl olmasına rağmen önemli adımlar atmayı başaran Marmo Home, önümüzdeki yıl 4 mağaza açmayı planlıyor. Firma, ihracat yaptığı pazar sayısını da artıracak...

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Kiğılı Almanya'daki ilk mağazasını açtı!

Erkek hazır giyim sektörü markalarından Kiğılı, Almanya'daki ilk mağaza açılışını Krefeld şehrinde gerçekleştirdi. König caddesindeki açılışa Türklerin yanı sıra Almanlar da ilgi gösterdi.

Beko, İtalya’nın beyaz eşya üssüne mağaza ve ofis kuruyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İtalya’da yeni bir ağ oluşturmak isteyen Koç Holding’e ait Beko, İtalya’da satış ağını genişleterek, ilk mağaza ve ofisini açacak.

Boyner bu yıl 12 mağaza açacak!

Boyner, 2020 yılında Türkiye'de 12 yeni mağaza açacak. Yılın ilk mağazasını ise İstiklal Caddesi'nde açtı...

LC Waikiki bu yıl 130 mağaza açacak! 

LC Waikiki, 2020'de 130 mağaza açmayı hedefliyor. 9 yeni ülke ile mağazaların 15'i yurt içinde, 115'i yurtdışında açılması planlanıyor...

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Kiğılı, Azerbaycan'da 3 mağaza açacak!

Kiğılı, Sırbistan ve Romanya mağazalarından sonra ekim ayı sonuna kadar Azerbaycan’da 3 yeni mağaza birden açacağını duyurdu…

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Arçelik’ten Dawlance markasıyla Pakistan'a ilk mağaza!

Dawlance’ı satın alarak 2016 yılında dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkelerinden olan Pakistan pazarına adım atan Arçelik, ülkedeki ilk mağazasını açtı.

Kiğılı ilk mağaza Haberi

Kiğılı ilk mağaza

Kiğılı ailesi 1938 yılında kumaş satarak sektöre adım attı. Abdullah Kiğılı ise ilk mağazasını İstanbul Beyoğlu'nda 1969 yılında açtı. Markanın bu ilk mağazası geçtiğimiz aya kadar hiç ara vermeden hizmet verdi.Abdullah Bey'i bu mağazada sık sık müşteri ve çalışanlarla sohbet ederken görmek mümkündü. Beyoğlu mağazasının önemini her fırsatta anlatan Kiğılı, o dönemde bu mağazayı açmak için ailesiyle kavga ettiğini ve bu mağazanın markayı bugünlere getirdiğini vurgulardı. Ancak geçtiğimiz ay mağazanın tabelası bir anda değişti.


Öğrendiğimize göre, mağazanın içinde bulunduğu binanın mülkiyetine sahip olan Abdullah Kiğılı, buradaki mağazasını kapatarak Vodafone'a kiralamış. Mağazayı neden kapatma kararı aldıklarını sorduğumuz Abdullah Kiğılı, Beyoğlu'nun bir hazır giyim markası için artık çok pahalı bir lokasyon olduğunu söyledi. Kiraların bölgede çok yükseldiğini ve mağazanın kirasını çıkaramadığını belirten...