03 / 05 / 2024

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Esenyurt'ta, Ramazan Sangür Müdürlüğü'nde kuruldu.

1935'te Maçka kışlasına bekleme yerleri yapılmış! İlk durak örneği Atikalipaşa!

1935 yılında Maçka Kışlasında Tramvay bekleyen vatandaşların sığınabilecekleri bir bekleme alanlarının yapılması kararlaştırılmış.

1940'ta Emlak Bankası'nın Taksim Kışlası'na yaptıracağı inşaata belediyeden tepki! 

1940 yılında Taksim Kışlası arasına Emlak Bankası'nın inşa edeceği binalara belediye tepki gösterdi. 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile İrem Tiren tarafından kuruldu.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Piyasalar perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Gözler bankadan gelen gelecek kararı beklerken dolar kurun düşüşe geçti. Doların düşüş ile demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Alkan tarafından kuruldu.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, doların güçlenmesi ve Çin'deki talep endişesi sebebiyle geriledi. Bu durum, bakır hurda fiyatlarını da etkiledi ve hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Demir fiyatları ters köşe yaptı! Demir fiyatlarına çılgın zam geldi! Yer yerinden oynadı! 9 Mayıs 2023 demir fiyatları

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatları bugün ters köşe yaptı. Demir fiyatlarına çılgın zam geldi. Yer yerinden oynadı. Demir fiyatları ne kadar oldu?  9 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları resmen fırladı! İnşaat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 30 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en değerli yapı malzemelerinden biri olan demire bugün büyük zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar? Demir fiyatları kaç lira? 30 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir hurda fiyatları çakıldı! 18 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün hem zam hem de indirim haberi aynı anda geldi. Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Demir hurda fiyatları ise çakıldı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Ramazan Sangür Müdürlüğü'nde kuruldu.


Kılas Metal Demir İnşaat Elektrik Elektronik Asansör Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; METAL A-Her türlü demir çelik ürünleri sac,çinko,pirinç,bakır,sarı,zamak,galvaniz sac ,külçe ,platina,u demiri,flanş,boru eklenti parçalarının alımı satımı imalat,ithalat ve  ihracatını yapmak. B-Her türlü boru dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak C-Her türlü metal ve metal ürünlerinin alımı satımı imalat ithalat ve ihracatını yapmak D- Her türlü metal boru ve bunların bağlantı parçalarının alım satımı ithalatını ve ihracatını yapmak İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi...