18 / 05 / 2024

kılavuzlu hes akfen

kılavuzlu hes akfen

Menzelet ve Kılavuzlu hidroelektrik santrallerinin yeni sahibi Akfen Grubu oldu. Akfen iştiraki Akörenbeli Hidroelektrik AŞ, iki santral için 1 milyar 250 milyon TL teklif sundu.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi...

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

Hayrettin Güngör'den Kılavuzlu Millet Bahçesi açıklaması!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada Kılavuzlu’da 265 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını ifade ederek: “Kahraman şehrimize hayırlı olsun” dedi.

TOKİ Kahramanmaraş Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Kılavuzlu ve Hasancıklı Mahalleleri Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Akfen GYO'nun otelleri sağlık personellerine tahsis edilecek!

Akfen GYO'nun geçici olarak faaliyetleri durdurulduğu otelleri koronavirüs salgınıyla ilgili olarak hastanelerde yoğun mesai yapan sağlık personeline tahsis edilecek.

Akfen Holding tahvil ihracına çıkıyor!

Akfen Holding, nitelikli yatırımcılara yönelik 600 milyon TL ihraç tavanı kapsamında 100 milyon TL tutarında 2 yıl vadeli tahvil ihracına çıkıyor...

Akfen GYO Aralık 2019 Yatırımcı Raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aralık 2019 Yatırımcı Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Akfen GYO Nisan 2019 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nisan 2019 Bulvar Loft Raporu ve 2018 Aylık Yatırımcı Raporunu KAP'ta yayınladı...

Akfen Holding 2 yılda 10 milyar liralık yatırım yapacak!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, "Türkiye'deki yatırımlarımıza 2019 ve 2020'de ara vermeden devam edeceğiz. Bu yıl 4,9 milyar lira olmak üzere 2 yılın sonunda yaklaşık 10 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte 2 bin 560 kişi de direkt istihdam edilecek" dedi...

Akfen GYO Ekim 2018 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ekim 2018 Bulvar Loft Raporu ve 2018 Aylık Yatırımcı Raporunu KAP'ta yayınladı...

Akfen’e 102 milyon dolarlık EBRD kredisi!

Akfen Yenilenebilir Enerji’ye 13 enerji santralinin yapımı için 102 milyon dolarlık kredi sağlandı.

Akfen, EBRD'den 102 milyon dolarlık kredi aldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Akfen Yenilenebilir Enerji’ye toplam 13 enerji santralinin yapımı için 102 milyon dolarlık kredi sağladı...

Akfen GYO 6 aylık finansal tablosunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı6 aylık faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

kılavuzlu hes akfen Haberi

kılavuzlu hes akfen


Menzelet ve Kılavuzlu hidroelektrik santrallerinin yeni sahibi Akfen Grubu oldu. Akfen iştiraki Akörenbeli Hidroelektrik AŞ, iki santral için 1 milyar 250 milyon TL teklif sundu.   


Elektrik Üretim AŞ’ye ait Menzelet ve Kılavuzlu hidroelektrik santralleri ile bu tesislere ait taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri bugün Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda yapıldı. Görüşmelere, 10 teklif sahibinin temsilcileri katıldı.


Kapalı elemesiz tekliflerin alındığı ilk turda en yüksek teklifin 800 milyon lira olduğu açıklandı. Ardından elemeli turlara geçildi. Beş  elemeli turun ardından, 1 milyar 152 milyon liralık fiyat üzerinden açık artırma aşamasına geçildi. Açık artırmada en yüksek teklif Akfen Grubu iştiraki Akörenbeli Hidroelektrik Santral Yatırımları Yapım ve İşletme AŞ’den geldi. 


İHALEDE DEVLER YARIŞTI 


Kılavuzlu ve Menzelet Hidroelektrik Santralleri’ni almak için sektörün önde gelen oyuncuları yarıştı. Teklif sahipleri...