09 / 05 / 2024

kiler kartal atalar projesi

kiler kartal atalar projesi

Kiler Alışveriş A.Ş'nin Kartal Atalar Yukarı Mahalle'deki 4 bin 315 metrekarelik arsası için "Ticaret + Konut Alanı" olarak hazırlanan imar planı bugün yeniden askıya çıktı...

Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi! 

Kiler GYO Referans Kartal Loca'nın bir etabında yaşam başladı, diğer etabında da tamamlanma oranı yüzde 97'ye ulaştı. Referans Kartal Loca'da teslim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Referans Kartal Loca geliyor! Yeni proje!

Kiler GYO, İstanbul ili, Kartal ilçesi, 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde Referans Kartal Loca projesini inşa edecek. Proje için KLR İnş.Tic.Ltd.Şti. ile Müteahhitlik sözleşmesi imzaladı. 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Referans Kartal Loca'nın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Loca projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Loca projesinin değeri ne kadar oldu?

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11236 ada 21 parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Kordonboyu projesindeki Konutlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Panorada 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 Ada 184 Parsel ve 11466 Ada 105 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Panorada Projesine ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Referans Kartal Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11441 Ada 70 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Towers Projesindeki taşınmazlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Referans Kartal Kordonboyu 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Kartal Kordonboyu Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Referans Kartal Panorada 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Kartal Panorada Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Referans Kartal Towers 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Kartal Towers Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

kiler kartal atalar projesi Haberi

kiler kartal atalar projesi


Kiler Grubu'na ait, Kartal Yukarı Mahalle'deki 568 ada 21 nolu parsele ait "Ticaret + Konut Alanı" olarak onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine askı süreci içerisinde yapılan itirazlar olmuştu.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na iletilen plan değişikliğinin imar planı onama sınırına ilişkin yapılan itiraz yerinde görülerek imar planı onama sınırının daraltılması ve planlama alanı içerisinde 5 metre yapı yaklaşma sınırı bırakılması şartıyla hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.


Kiler'in Kartal Yukarı Mahalle arazisinde E:2.50 ve TAKS:0.40 ancak Hmaks (maksimum yükseklik) İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak siluet kararına göre belirlenecek. Bugün askıya çıkarılan planlar 19 Kasım 2014 tarihinde askıdan inecek. Kiler'in arsası Dragos Royal Towers'ın karşısında kalıyor.


İmar planı için tıklayın

PLAN NOTLARI


1. Plan...