02 / 05 / 2024

Kılıç Organizasyon adres

Kılıç Organizasyon adres

Kılıç Organizasyon Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kılıç tarafından kuruldu. 

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Mingroup Gayrimenkul Danışmanlık Sağlık ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mingroup Gayrimenkul Danışmanlık Sağlık ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metanet İsmayılova ve Narmin İsmayılova tarafından kuruldu.

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbomonti Turizm Danışmanlık Fotoğrafçılık ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin İşitmen tarafından kuruldu.

Haytek Taşımacılık Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haytek Taşımacılık Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 TL sermaye bedeli ile Nalan Büyükçalık tarafından kuruldu. 

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gf Havacılık Turizm Organizasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Berke  Gören ve Evrim    Fırıncıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air Mercury Havacılık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hong Joon  Jang tarafından kuruldu. 

Kılıç Organizasyon Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Organizasyon Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kılıç tarafından kuruldu. 

Saka Otelcilik Turizm Taşımacılık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saka Otelcilik Turizm Taşımacılık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda  Canan Saka tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Parmaksız tarafından kuruldu.

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Erkin Yalçın tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Essenora Küçükköy adres!

Essenora Küçükköy adres bilgilerine göre proje Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemal Şeker Bulvarı üzerinde bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Kılıç Organizasyon adres Haberi

Kılıç Organizasyon adres

Kılıç Organizasyon Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kılıç tarafından kuruldu. 

Kılıç Organizasyon Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Kılıç Organizasyon Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Şehit Muhtar Mah.Süslü Saksı Sk.İşhanı Apt.No.14 A...