08 / 05 / 2024

Kılıçay Yapı Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kılıçay Yapı Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kılıçay Yapı Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi, Selçuk Kılıç Müdürlüğü'nde 60 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi nakli yapıldı!

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı. 

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak!

İş arayanların beklediği müjde Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklama kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 149 personel alınacağı belirtildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Kütüphaneci alımı şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım ilanını yayınladı. Bakanlık tarafından yayınlanan ilana göre sözlü sınav sonuçlarına göre kütüphaneci pozisyonuna toplamda 465 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kılıçay Yapı Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kılıçay Yapı Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kılıçay Yapı Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi, Selçuk Kılıç Müdürlüğü'nde 60 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Kılıçay Yapı Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi iş konusu;İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 

Kılıçay Yapı Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi adres: Tuzla, İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi, 3. Giriş, XXVI...