28 / 08 / 2024

Kılıçoğlu-Delta&Yetişkin

Kılıçoğlu-Delta&Yetişkin

Kılıçoğlu-Delta&Yetişkin tarafından yapılan Kur İş Kule projesinin hafriyat çalışmaları başladı

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'deki emsal artışı talebine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmirli depremzeler ve kentsel dönüşüm için Dünya Bankası’dan sağlanan fakat Hazine tarafından onaylanmayan krediyle ilgili konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'deki deprem konutlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, afetzedelerin bütün zararlarının, devlet tarafından karşılanması gerektiğine dikkat çekti, bu konuda kanun tekliflerinin olduğunu belirtti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan konut kiralarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son zamanlarda artan konut kiralarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul'a ilişkin dikkat çeken açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak amacıyla gittiği Gaziantep'te  ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan okul kantini kiralarına düzenleme önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul kantinlerinden bir süre kira alınmaması, kiralardan stopaj vergilerinin kaldırılmasını önerdi.   

Kılıçoğlu-Delta&Yetişkin Haberi

Kılıçoğlu-Delta&Yetişkin

Cadde cepheli mağaza ve ofislerden meydana gelen Kur İş Kule projesi Kartal'da tek blok halinde yükseliyor. Projenin yanında tek kattan olan bir binada cadde cepheli mağazalar yer alıyor. Kılıçoğlu-Delta&Yetişkin tarafından yapılan Kur İş Kule projesinin hafriyat çalışmaları başladı. 


Ön talep aşamasında olan Kur İş Kule'nin fiyatları belli değil. E-5 ve yan yola cepheli konumda inşa edilen Kur İş Kule, 29 katlı 110 metre yükseklikte yapılacak. Projede 200 adet ofis ve 30 adet mağaza yer alıyor. 


Kartal'daki Adliye Sarayı ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yakın bir konumda bulunan Kur İş Kule'de resepsiyon, bekleme alanları, lüks asansörler bulunuyor. Projedeki ofisler deniz manzarasına sahip durumda. 


0 216 370 0 400

http://www.kilicogludelta.com/


Sinem...