30 / 04 / 2024

Kılıçoğlu Group kentsel dönüşüm projesi

Kılıçoğlu Group kentsel dönüşüm projesi

Kılıçoğlu Group, 2014 senesinde Pendik, Bostancı ve Merter bölgelerinde 3 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden Pendik'te 400, Bostancı'da 340 ve Merter'de ise 200 ya da 300'e yakın konut yer alacak

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'deki emsal artışı talebine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmirli depremzeler ve kentsel dönüşüm için Dünya Bankası’dan sağlanan fakat Hazine tarafından onaylanmayan krediyle ilgili konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm ile ortaya çıkan rantın bölgede yaşayanların yararına kullanılması için çalıştıklarını belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avcılar'da kentsel dönüşüm bölgesinde incelemeler yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisinden muhtar da pay alsın! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu videokonferans yöntemiyle görüştüğü muhtarların sorunlarını dinledi ve “Her birinizin oturduğu mahallede Belediye emlak vergisi alıyor mu? Alıyor. O mahallede yaşayan vatandaş niye yüzde 1’ini muhtar bütçesi için ödemesin?" dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'dek kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Gönlümüzde yatan merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında karşılıklı güçlü bir diyaloğun olmasıdır" dedi.

Kılıçoğlu Group kentsel dönüşüm projesi Haberi

Kılıçoğlu Group kentsel dönüşüm projesi

Kılıçoğlu, 2014 yılında 3 bölgede dönüşüm yapacak. Anadolu Yakası'nda Pendik ve Bostancı, Avrupa Yakası'nda ise Merter bölgesinde proje hayata geçirecek olan Kılıçoğlu Group'un bu yıl yapacağı projelerine toplam 220 milyon liralık yatırım hazırlıyor. 


Kılıçoğlu Group'un Merter projesi, E-5 kenarında 20 dönüm bir fabrika arazisinde yer alacak. İki kule halinde yükselecek olan proje kapsamında 200-300'e yakın rezidans daire bulunacak. 


Proje kapsamında ağırlıklı olarak 1+0 ve 1+1 konut tipleri bulunacak. 90 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olacak projede Panorama Life'taki gibi dayalı döşeli konsepti uygulanacak. 


Kılıçoğlu Group Pendik projesi ise 10 bin metrekarelik bir fabrika arazisinde yer alacak. 60 milyon liralık yatırım bedeline sahip Kılıçoğlu Group Pendik projesinde 400 rezidans daire ve 20 mağaza yer alacak. 


Kılıçoğlu Group Bostancı projesinde 240 dairelik site dönüşecek ve...