24 / 07 / 2024

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı

Mermerler Plaza'yı satış ve kiralamalara açacak Ofis pazarına 2009 yılında Hukukçular Towers ile hızlı giren Kılıçoğlu Group & Senatör Gayrimenkul'ün, inşaatına başladıkları 3 ofis projesinin satış ve kiralamalarına kasım ayında başlayacak.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

İzmir trafiğini rahatlatacak Buca Metrosu geliyor! Temelini Kılıçdaroğlu atacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan Buca Metrosu’nun temeli 14 Şubat 2022 Pazartesi günü atılacak. Düzenlenecek temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Kartal'daki büyük adalet sarayının yanında İstanbul'daki ilk mesleğe özel projeleri olan Hukukçular Towers projelerini hayata geçirdiklerini belirterek, yine aynı bölgede Kartal Adalet Sarayı ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde, yer alan Kuriş Kule projelerinin ise yüzde 85'ini sattıklarını söyledi. Projede kiralamaların da hızla devam ettiğini anlatan Kılıç, "Yine Kıde altındaki dükkan ve mağazaların, banka ve kurumsal gıda firmalarına kiralamalarını da sürdürüyoruz. Projemizde 2015 yılı Mayıs- Haziran aylarında yaşamın başlamasını hedefliyoruz" dedi. Kuriş Kule'de metrekare satış rakamlarının 8 bin TL ile 9 bin TL arasında değişirken, kiralama rakamları ise metrekare başına 17-18 dolar bandında. 


Genel müdürlük binası olarak kullanmak istiyorlar Kozyatağı E-5 üzerinde inşaatı devam eden Mermerler Plaza projesinde ise, kiralamalar ve satışların...