02 / 05 / 2024

Kılıçoğlu Kiremit ürünleri

Kılıçoğlu Kiremit ürünleri

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye sözü: Banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, emeklilere bayram ikramiyesi sözü verdi. İşte tüm detaylar...

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

'ÖTV sıfırlanacak' diyen Kılıçdaroğlu'ndan ÖTV matrah düzenlemesi yorumu

ÖTV matrah düzenlemesiyle bazı sıfır otomobillerde 70 bine kadar indirim gelirken, söz konusu kararın beklentilerin altında kaldığını söyleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine giren bedelini ağır öder!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul için ihaleye girecek olan firmalara tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Kılıçoğlu Kiremit ürünleri Haberi

Kılıçoğlu Kiremit ürünleri


Bu yıl 39’uncu kez organize edilen Yapı Fuarı’nda Kılıçoğlu Kiremit markası da yerini aldı. Yurtiçi ve yurtdışından bir çok firmanın katıldığı fuarda Kılıçoğlu Kiremit, Mikrokil Teknolojisi ile ürettikleri kil kiremitlerini, üretimine 2014 yılında başladıkları Megaron Çatı Teknolojisi ürünlerini, Ecotitanyum havayı temizleyen kiremitlerini ve birçok yeni ürününü tanıttı.


Uzun Ar-Ge çalışmalarından sonra üretimine başlanan ve ilk kez Yapı Fuarı’nda tanıtılan Megaron Ultra Serisi modern dizaynı ile geleneksel kil kiremidin üstün özelliklerini birleştiren bir ürün. Ultra Serisi, Kil Kiremidin sağlamlık, uzun ömür, renk dayanımı, yüzey düzgünlüğü gibi üstün özelliklerini modern mimari uygulamalarla birleştiriyor.


Kılıçoğlu’nun fuarda tanıttığı bir diğer yeni ürünü Titanyum Çinko Çatı çözümleri oldu. Kiremit ile birlikte çatıda özel detaylarda görsel estetik çözümlerinin yanı sıra uzun ömürlü detay çözümü sunan ürün grubu...