03 / 07 / 2024

Kılıçreis Parkı yenilenecek mi

Kılıçreis Parkı yenilenecek mi

Konak Belediyesi, Hatay Semti’ndeki Kılıçreis Parkı’nı Konak Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyesi miniklerin fikirleri ışığında hazırlanan proje ile yepyeni bir görünüme kavuşturacak.

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Konak İhsan Alyanak Parkı yenilendi!

İzmir Belediyesi’nin eski başkanlarından merhum İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesi’ndeki İhsan Alyanak Parkı baştan aşağı yenilendi.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Tarihi Tacü’l-Vezir Türbesi yıkılıyor!

Kültür Park içerisindeki 1239 yılında yaptırılan Tâcü’l-Vezir Türbesi, bakımsızlık ve ihmalkarlık yüzünden yıkılıyor. Kültür Park’a bakan penceresinin alt kısımları yıkılmış durumda.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Endülüs Park yılbaşında açık mı?

Endülüs Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park yılbaşında açık mı? Endülüs Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Endülüs Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Karagöl Tabiat Parkı'na büyükşehir eli değiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan geçtiğimiz aylarda devraldığı ve yıllardır atıl durumda olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda, doğaya zarar vermeden rekreasyon çalışmaları yapmaya başladı.

Endülüs Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Endülüs Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Endülüs Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Endülüs Park, Kurban Bayramı'nda açık!

Bursa’nın ilk açık alışveriş merkezi Endülüs Park, Kurban Bayramı yaklaşırken alışverişin keyfini uzatıyor. Endülüs Park, yeni açılan mağazalarıyla ziyaretçilerine arife günü gece yarısına kadar hizmet verecek.

Tunceli Ovacık'ta çocuk parkı inşa edildi!

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

Endülüs Park AVM bayramda açık mı?

Endülüs Park AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Endülüs Park AVM bayramda açık mı? Endülüs Park AVM bayramda kaça kadar açık? Endülüs Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Gaziantep'te AVM yıkılıp yerine Çınarlı Park yapıldı!

Gaziantep'te bedesten AVM'nin yıkılarak, yerine park yapılması çevre esnafının yüzünü güldürdü. Parkın açılması ve meydanın hareketlenmesiyle birlikte işlerinin de açılacağını düşünen esnaf Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Kılıçreis Parkı yenilenecek mi Haberi

Kılıçreis Parkı yenilenecek mi


Kente dönük projelerde katılımcı demokrasi anlayışını hayata geçirerek halkın fikirlerini alan Konak Belediyesi, çocukları da unutmadı. İzmir’de bir ilk gerçekleştirilerek yaklaşık 6 bin metrekare alana sahip Hatay Semti’ndeki Kılıçreis Parkı, Konaklı çocukların önerileri dikkate alarak yeni baştan tasarlandı. Önümüzdeki günlerde uygulamaya konulacak proje tamamlandığında parka çocuk eli değmiş olacak.


ÇOCUK ELİYLE GÜZELLEŞECEK


Konak Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin çekirdek ekip üyesi miniklerin fikirleri ışığında hazırlanan proje ile Kılıçreis Parkı yepyeni bir görünüme kavuşacak. Parkın nasıl olacağı konusunda çocuklarla toplantılar yaparak onlardan fikirler alan Konak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, gelen önerileri dikkate alarak çok kapsamlı bir proje hazırladı. Çalışma sayesinde Konaklı çocuklar nasıl bir park istediklerini dile getirme fırsatı bulurken, hayallerindeki parkın inşa edilmesine katkı koymuş oldu. Parkın daha görünür kılınması,...