04 / 05 / 2024

kilis beşevler konut yapımı

kilis beşevler konut yapımı

Kilis'te, havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Kilis kent merkezinin nüfusu kadar Suriyeli bulunması nedeniyle konut açığının giderilmesi için özel sektör tarafından konut yapımı hızlı bir şekilde sürüyor...

Hangi evler konut kredisine uygundur?

Kamu ve özel bankalardan konut kredisi almak isteyenler "Hangi evler konut kredisine uygundur?" sorularına yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

İstanbul'un göbeğinde konut imarlı iki arsa satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Havalanı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Esenler Havalanı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

82-84 ve 96 metrekare prefabrik evlerin fiyatları ne kadar? Devlet desteği ile ne kadar geliyor?

Türkiye'de son yıllarda prefabrik evler, konut alternatifi olarak önemli bir yer edinmeye başladı. Özellikle deprem riskinin yüksek olduğu bölgelerde, prefabrik evler daha güvenli bir yaşam sunan seçenekler arasında yer alıyor.

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'in göbeğinde konut imarlı arsa fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova Işıklar Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Kilis Merkez’de 550 ucuz sosyal konut!

Çok konuşulan, cumhuriyet tarihinin en geniş kapsamlı sosyal konut projesi olarak adlandırılan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi başvuruları başladı. Peki, TOKİ 2022 Kilis Merkez Sosyal Konut Projesi detayları neler? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları..

5 soruda TOKİ Kilis Sosyal Konut Projesi 2022! Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kilis konut projesi merakla araştırılıyor. Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak, konut  sayısı kaç olacak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenilen TOKİ Kilis 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.

Aydınlık Evler: KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen evler konut projesinin adı belli oldu. 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olan projenin adı Aydınlık Evler oldu. 

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Şehriyaz Beşevler!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Şehriyaz Beşevler nerede?

Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

kilis beşevler konut yapımı Haberi

kilis beşevler konut yapımı


Kilis'te, havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor.


Kilis kent merkezinin nüfusu kadar Suriyeli bulunması nedeniyle konut açığının giderilmesi için özel sektör tarafından konut yapımı hızlı bir şekilde sürüyor.


Kilis’in iklimsel olarak yılın nerede ise tüm aylarında inşaat yapabilmek imkanı olması ve konut sıkıntısı yaşanması yüzünden bu sektörde canlılık yaşanıyor. Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte inşaat sektöründe çalışmalara hız verildi. Yurt genelinde olduğu gibi Kilis’te de konut kredilerinin yaygınlaşmaya başlaması üzerine çok sayıda vatandaş ev almaya yöneldi. Buna bağlı olarak konut yapımı hızla artmaya başladı. Vatandaşların büyük bölümü kent merkezinde inşaat yaptırmaz iken, Beşevler semti başta olmak üzere Çevreyolu yakınlarında inşaatı devam eden konutlara yönelmeye başladı. 100 bine yakın Suriyelinin kentte ikamet etmesi nedeniyle konut sıkıntısı çekildiği, bu nedenle konut almak...