03 / 05 / 2024

kilis deluxe konutları nerede

kilis deluxe konutları nerede

Altın Nesil Yatırım A.Ş.’ nin yeni projesi Kilis DELUXE, fark yaratan mimarisi ve bölgeye kazandıracağı potansiyel ile satışa çıkmadan ön talep toplamaya başlıyor....

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

Depremzedelere müjde! Kilis'te 645 deprem konutu aralık sonunda teslim edilecek

Kilis'te depremzedeler için yapılan 645 konutun aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Vali Tahir Şahin, "2024 senesinde de depremzede hemşehrilerimizin hepsini konutlarına kavuşturmayı istiyoruz." diye konuştu.

Kilis deprem konutları 2023 yılı bitmeden tamamlanacak!

Kilis'in Bozkaya köyünde depremzedeler için inşa edilen evlerin sene bitmeden tamamlanacağı belirtildi. Musabeyli ilçesine bağlı köyde yapımı süren 26 köy evinin aralık sonu itibarıyla mülk sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

TOKİ Kilis İlk Evim kuraları çekildi! Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kilis'te hayata geçirilecek konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022...

TOKİ Kilis kura sonucu 22.04.2022 kazananlar listesi!

TOKİ Kilis kura sonucu 22.04.2022 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Başvuruların başladığı projede 2 oda 1 salon konutlar mevcut.

TOKİ'den Kilis'te 1086 lira taksitle konut fırsatı! 180 ay vadeyle 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kilis Merkez Tahtalı Mahallesi'nde yer alan 2 oda 1 salon konutları yarın itibariyle satışa çıkarıyor. Projedeki konutlar için 180 ay vade sağlanıyor.

Kilis TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi! 

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, TOKİ tarafından kentte devam eden konut inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

TOKİ Kilis Merkez kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kilis Merkez kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki 2+1 konutlar 75 metrekare, 3+1 konutlar 110 metrekare alana sahip.

Kilis Merkez TOKİ kura çekimi bugün!

Kilis Merkez TOKİ kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin 500 TL ile 209 bin TL arasında değişiyor.

Kilis TOKİ 50 bin konut kura çekimi sonuçları isim listesi!

Kilis TOKİ 50 bin konut kura çekimi sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular 19 Nisan tarihi itibariyle sona erdi.

TOKİ 50 bin konut Kilis kura sonuçları 2019!

TOKİ 50 bin konut Kilis kura sonuçları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Kilis Merkez kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor.

kilis deluxe konutları nerede Haberi

kilis deluxe konutları nerede


Yeni bir yaşam, düşlediklerinizden çok daha fazlası artık Kilis’te. Binlerce yıllık bir tarih, pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış gerçek bir Mezopotamya toprağı. Pek çok kültürün zenginliğini almış gerçek bir şehir, camileri, hamamları ve hanları ile Evliya Çelebiye satırlar yazdıran, hafızalarda yer eden bir miras KİLİS. 


Çağdaş anlayışı ve geleceğe eser niteliğinde yapılar bırakmayı kendine görev edinen Altın Nesil Yatırım A.Ş. geleceği bugünden Kilis’e getiriyor. 


Kilis’te Lüks, Kilis DELUXE…


Uygun ödeme seçenekleri ve “0” faiz oranları vade seçenekleri ile yatırımlarınızın değer bulacağı ayrıcalıklı bir proje. Merkezi lokasyonu, geniş yaşam alanları ve bölgenin en lüks çarşısı ile yatırım ve yaşamın yeni merkezi. 


% 75 yeşil yaşam alanı


Kilis DELUXE geniş bir arazi üzerine konumlandırılmış, dört blok 260 daireden oluşan çok özel bir yaşam alanı. Doğal...