03 / 05 / 2024

kilis deluxe projesinin inşaatı ne kadar sürecek

kilis deluxe projesinin inşaatı ne kadar sürecek

Kilis’e bir değer kazandıracak bir anlayış ile inşa edilen Kilis Deluxe projesinde daire sahiplerine rezidans hizmetleri sunulacak. İnşaat çalışmalarının Mart 2014'te başladığı projede inşaatın 36 ay sürmesi bekleniyor.

5 soruda TOKİ Kilis Sosyal Konut Projesi 2022! Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kilis konut projesi merakla araştırılıyor. Kilis ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak, konut  sayısı kaç olacak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenilen TOKİ Kilis 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.

Future Deluxe City fiyat!

Zeray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Future Deluxe City fiyatı ne oldu? Future Deluxe City nerede? İşte Future Deluxe City fiyat bilgisi ve tüm detaylarıyla...

Future Deluxe City nerede?

Zeray İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Future Deluxe City nerede yükselecek? Future Deluxe City konum bilgisi? İşte Future Deluxe City nerede sorusunun cevabı...

Kilis Şehit Sakıp Mahallesi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesişni bugün gerçekleştirecek.

Kilis Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdarei Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kilis Merkez Millet Bahçesi 9 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Hatay Kilis kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kilis projesinin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?

TOKİ Kilis kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2019 projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 750 adet konut bulunuyor.

Kilis Elektrik İletim Hattı'nın ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Kilis İli, Polateli İlçesi, Dümbüllü Köyü tarafında yapılacak olan Kilis Trafo Merkezi Elektrik İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Kilis Elektrik İletim Hattı'nın ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Kilis İli, Polateli İlçesi, Dümbüllü Köyü tarafında yapılacak olan Kilis Trafo Merkezi Elektrik İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Titanic Deluxe Bodrum'a Ideal Standard imzası!

Ideal Standard, Türkiye’de doğan ve dünya çapında önemli bir marka haline gelen Titanic Hotels’in Bodrum’da hayata geçirdiği Titanic Deluxe Bodrum projesinin banyolarına modern tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Kilis-Polateli OSB'de son durum ne?

Arsa fiyatlarını yüzde 200 artıran Kilis-Polateli OSB Amanos dağlarından geçecek Amanos Tüneşi ile Kilis İskenderun Limanı'na bağlanacak. Kilis-Polateli OSB projesinin 2 yıl içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Kilis Deluxe Rezidans teslim tarihi ne zaman?

Projenin inşaat çalışmaları Mart 2014'te başladı. İnşaatın 2017 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış olan Kilis Deluxe projesi 4 blokta 260 konuttan meydana geliyor.

kilis deluxe projesinin inşaatı ne kadar sürecek Haberi

kilis deluxe projesinin inşaatı ne kadar sürecek

Suriyeliler’in göçü sebebiyle oldukça ilgi gören Kilis’te projeler de o kadar rağbette. Suriyelilerin göçü sebebiyle Kilis'te kira fiyatları oldukça yükseldi. Kilis’e bir değer kazandıracak bir anlayış ile inşa edilen Kilis Deluxe projesinde daire sahiplerine rezidans hizmetleri sunulacak.


Yüzde 75 yeşil alan


Yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış olan Kilis Deluxe projesi 4 blokta 260 konuttan meydana geliyor. Farklı mimarisi ve rezidans hizmeti anlayışıyla dikkat çeken Kilis Deluxe projesinde konutların yanı sıra 5 bin 200 metrekarelik Kilis Deluxe Çarşı bölümü yer alıyor.


36 ayda bitmesi öngörülüyor


Projenin inşaat çalışmaları Mart 2014'te başladı. İnşaatın 36 ay sürmesi...