21 / 05 / 2024

Kilis-Elbeyli Karayolu son durum

Kilis-Elbeyli Karayolu son durum

Kilis’te, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis-Elbeyli Karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan Kilis-Elbeyli Karayolunun yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Kilis TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi! 

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, TOKİ tarafından kentte devam eden konut inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

Kilis'te arazi anlaşmazlığı cinayeti! 3 kişi tutuklandı!

Kilis'in Elbeyli ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavgada hayatını kaybeden Mehmet Akif Uyanık'ın cinayetiyle yargılanan 3 kişi tutuklandı.

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Kilis'te konut sorunu yaşanıyor!

Kilis'te son zamanlarda konut sorunu yaşanıyor. Bölgede, kiralık ev bulma sıkıntısı çekiliyor. Emlakçı Mehmet Uçal, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kilis Elbeyli'de konut sıkıntısı TOKİ ile çözülüyor!

Kilis Elbeyli Belediyesi tarafından TOKİ projesiyle bölgedeki konut sıkıntısına son veriliyor. Belediye Başkanı Süleyman Şimşek konuyla ilgili açıklama yaptı.

Adana D-400 Karayolu'nda son hamle!

D-400 Karayolu Projesi’nin son hamlesi olan eski Orduevi’ndeki karargah binasının yıkımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi

Kilis'te kiralık ev sayısı arttı!

Kilis'te son bir yıl içinde yaşanan konut sıkıntısı, inşaat sektöründeki hareketlilik ile beraber rahat bir nefes aldı.

İZTOP son ticari arsasını satışa çıkardı!

Uzun yıllar önce büyük vaatler ve ümitlerle kurulan, ancak başlattığı projeyi bitiremeyen İzmit Toplu İş yeri ve Konut Yapı Kooperatifi (İZTOP), D­100 Karayolu kenarında elinde kalan son araziyi de satışa çıkarttı.

Kilis'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Kilis Milletvekili Dülger, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öndeş başkanlığında inşaat sektörünün temsilcileriyle bir araya gelerek son dönemde inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntıları aşabilmek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Gaziantep-Kilis Karayolu çalışmaları devam ediyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep-Kilis kara yolundaki asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep-Kilis karayolu asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri, Gaziantep–Kilis karayolundaki asfaltı yeniliyor. Yolda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, uzun süredir kullanılan yolun şimdi yenilendiğini söyledi

Kilis-Elbeyli Karayolu son durum Haberi

Kilis-Elbeyli Karayolu son durum

Kilis’te, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis-Elbeyli Karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan Kilis-Elbeyli Karayolunun yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Elbeyli İlçesine kadar olan karayolunun 10 metre genişletilmesi için çalışmalar sürüyor. Dolgu çalışmalarının yapıldığı karayoluna daha sonra asfalt döküleceği...