26 / 05 / 2024

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı

Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, daire amir ve müdürleri ile davetliler katıldı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne yeni bina!

Isparta İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nün bağımsız bir yerleşkede hizmet vermesi amacıyla yeni bir bina inşa edilecek.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi!

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İnşaat Uygulama Daire Başkanlığı tarafından inşa edilen Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün yeni binasında sona gelindi.

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'tan onay geldiğini açıkladı. Yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Bodrum'da 55 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla İli Bodrum İlçesi Yahşi Köyü'nde yer alan arsayı 55 milyon TL bedel ile satışa çıkardı.

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü artık internette!

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü artık internetten de hizmet vermeye başladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımı 15 günde bitecek!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor. 10 katlı binanın 5 katının yıkımı sürüyor. Binanın 15 gün içinde tamamen yıkılması planlanıyor.

Halkalı Gümrük Müdürlüğü bugün açılıyor!

İstanbul trafiğinin rahatlatılması amacıyla Çatalca'ya taşınan Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nün bugün açılacağı bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında F-16'larla saldırılan İstihbarat ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinin bulunduğu 10 katlı bina ile hemen arkasındaki eski Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü binası yıkılıyor.

İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor!

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor. İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren konu ile ilgili açıklama yaptı.

Mardin Sağlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Mardin Artuklu'da inşa edilecek yeni Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı. 13 bin metrekarelik alana sahip binanın bedeli 13 milyon 599 bin TL.

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı Haberi

Kilis Mezarlık Müdürlüğü binasının temeli atıldı

Kuran-ı Kerim okunmasından sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Kara, Mezarlık binasına ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Bu ihtiyacın giderilmesi için hizmet binasını yapıyoruz. Hizmet binasının içerisinde gasil hanesinden morguna kadar bekleme salonundan diğer birimlere kadar tamamı olacak. 800 metre kare üzerine yapılan binamız bir eksikliği gidermiş olacak. Göreve geldiğimizde ilk önce Orman İşletmesi ile görüşerek ağaçlarda düzenleme yaptık. Daha sonra mezarlıktaki yollara asfalt yaptık. Kilis’te, 130 bin ton asfalt döktük. Ama burada yaptığımız asfalt daha çok takdir edildi. Mezarlık hizmetlerini bildiğiniz gibi ücretsiz yapıyoruz. "Cenazemiz var" demeniz yeterlidir. Bütün hizmetler ücretsiz olarak belediyemiz tarafından karşılanıyor” diye konuştu. Daha sonra protokol üyeleri tarafından Asri Mezarlık Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı. İhaleyi kazanan Genç Ay Limited Şirketi tarafından inşaata başlanarak...