24 / 07 / 2024

Kilis-Polateli OSBde son durum ne

Kilis-Polateli OSBde son durum ne

Arsa fiyatlarını yüzde 200 artıran Kilis-Polateli OSB Amanos dağlarından geçecek Amanos Tüneşi ile Kilis İskenderun Limanı'na bağlanacak. Kilis-Polateli OSB projesinin 2 yıl içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022!

Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kilis Polateli TOKİ kura sonucu 5 Ocak 2022 ve proje detayları...

TOKİ Kilis Polateli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kilis Polateli projesinde yer alan 86 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı. 

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatında son durum ne?

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis'te Avrupa Birliğince (AB) finanse edilen Kilis Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatını denetledi.

Kilis TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi! 

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, TOKİ tarafından kentte devam eden konut inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

TOKİ'den Kilis'e 94 yeni konut!

Kilis ili, Polateli ilçesi, Güldüzü köyü, Çataltepe mevkii 94 adet konut ve 2 dükkanlı ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kilis yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Yatırımcıların yeni gözdesi olan Kilis'teki Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne, mevcut alanın 17 katından fazla yatırımcı talebi geldi.

Kilis'te konut sorunu yaşanıyor!

Kilis'te son zamanlarda konut sorunu yaşanıyor. Bölgede, kiralık ev bulma sıkıntısı çekiliyor. Emlakçı Mehmet Uçal, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kilis Elbeyli'de konut sıkıntısı TOKİ ile çözülüyor!

Kilis Elbeyli Belediyesi tarafından TOKİ projesiyle bölgedeki konut sıkıntısına son veriliyor. Belediye Başkanı Süleyman Şimşek konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kilis'te kiralık ev sayısı arttı!

Kilis'te son bir yıl içinde yaşanan konut sıkıntısı, inşaat sektöründeki hareketlilik ile beraber rahat bir nefes aldı.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Kilis Elektrik İletim Hattı'nın ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Kilis İli, Polateli İlçesi, Dümbüllü Köyü tarafında yapılacak olan Kilis Trafo Merkezi Elektrik İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Kilis Elektrik İletim Hattı'nın ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Kilis İli, Polateli İlçesi, Dümbüllü Köyü tarafında yapılacak olan Kilis Trafo Merkezi Elektrik İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Kilis-Polateli OSBde son durum ne Haberi

Kilis-Polateli OSBde son durum ne


Kilis’te, büyük bir istihdam alanı oluşturacak olan Kilis-Polateli OSB projesinin 2 yıl içerisinde faaliyete geçmesi planlanıyor. ÇED raporunun olumlu olarak sonuçlandığı Kilis-Polateli OSB Türkiye'nin en büyük OSB yatırımı olma özelliği taşıyor.


Arsa fiyatlarını yüzde 200 artıran Kilis-Polateli OSB Amanos dağlarından geçecek Amanos Tüneşi ile Kilis İskenderun Limanı'na bağlanacak. 30 bin dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Kilis-Polateli Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatların yakın zamanda başlaması planlanıyor.


Kilis- Polateli- Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, ÇED Yönetmeliğinin Geçici 1. Maddesi kapsamında “Çevresel Etki Raporu” Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Müdürlüğü tarafından olumlu olarak değerlendirilmişti.



Ceren...