06 / 05 / 2024

kilis valisi İsmail Çataklı

kilis valisi İsmail Çataklı

27 Şubat 2014 tarihinden bu yana Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Çataklı 1 Haziran 2016'da Kilis Valisi olarak atandı.Peki, İsmail Çataklı kimdir?

Trabzon Otogarı'nın ihalesi Haziran'da!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, katıldığı toplantıda Trabzon’a yapılması planlanan ve yapımı süren yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Sümela Manastırı'ndaki çalışmaları komisyon takip edecek!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye'nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda devam eden çalışmaların izlenebilmesi için komisyon kurulduğunu açıllado.

Kilis Valisi Recep Soytürk hastane inşaatını inceledi! 

Kilis Valisi Recep Soytürk yeni hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra Vali Sotürk, Oylum Höyük ve müze olarak dizayn edilecek Tarihi Sabunhane binasında incelemelerde bulundu. 

Trabzon'a 9,8 milyar liralık 701 proje!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 23 yatırımcı kuruluş tarafından toplam 9,8 milyar lira bütçeli 701 proje için çalışmalara devam edildiğini açıkladı.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

İsmail Çataklı kimdir?

27 Şubat 2014 tarihinden bu yana Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Çataklı 1 Haziran 2016'da Kilis Valisi olarak atandı.Peki, İsmail Çataklı kimdir?

Kilis'e 23 milyon TL değerinde 3 yatırım!

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, kentteki yapımı tamamlanan tesislerde incelemelerde bulundu. Vali Tapsız, toplam bedelinin 23 milyon TL bedelindeki 3 yatırımın Kilis'e kazandırıldığını söyledi.

Kilis sosyal tesis binasının arsa tapusu teslim edildi!

Kilis Barosu Sosyal Tesis ve hizmet binası yapılmak amacıyla Türkiye Barolar Birliğince satın alınan arsanın tapusu, tamamlanan işlemlerin ardından,Kilis Baro Başkanı Av.H.Muammer Fazlıağaoğlu’na teslim edildi.

Kilis'te 51 dönümlük arazi belediyeye devredildi!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait 51 dönüm arazinin rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesine devri yapıldı.

51 Dönümlük Arazi Kilis Belediyesi’ne devredildi!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ait 51 dönüm arazinin rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesine devri yapıldı.

51 dönümlük arazi Kilis Belediyesi’ne devredildi!

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ait 51 dönüm arazinin rezerv alanı ilan edildikten sonra törenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kilis Belediyesine devri yapıldı.

Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın inşaatı bu yıl bitecek!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı

kilis valisi İsmail Çataklı Haberi

kilis valisi İsmail Çataklı

İsmail Çataklı, 1974 yılında Çankırı - Yapraklı’da doğdu. Yukarıöz İlkokulu, Çankırı Atatürk İlköğretim Okulu ve Çankırı İ.H.L.’ni bitirdi. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.


Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi – Siyaset Bilimi Anabilim Dalında “Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartı Açısından Belediyelerin Durumu” konulu teziyle yüksek lisansını tamamladı.


1996 yılında Çankırı Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 1997 yılında (8) ay süreyle dil eğitimi ve inceleme araştırma yapmak üzere İngiltere’de bulundu.


Afyon–Çobanlar Kaymakam Vekili (1998), sırasıyla Nevşehir–Acıgöl (2000-2001), Bingöl–Kiğı (2001-2003), Diyarbakır–Çermik (2003-2005) ve Sivas – Şarkışla (2005-2009) Kaymakamı olarak görev yaptı.


2009 yılında Mülkiye Müfettişi, 2010 yılında Mülkiye Başmüfettişi oldu.


2012 yılında (6) ay süreyle “Şiddete Uğrayan Kadınlar ve Tehdit Altındaki Kişilerin Can Güvenliğinin Sağlanması” konusunda araştırmalarda bulunmak...