28 / 04 / 2024

kimler Konkordato başvurusu yapabilir

kimler Konkordato başvurusu yapabilir

Konkordato haberleri son dönemde artarken sayısal olarak çok farklı rakamlar veriliyor. Hükümet konkordato sisteminde değişiklik yapacak. 

Erdoğan duyurdu! 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına 100 bin lira nakdi yardım yapılacağını duyurdu. Peki, 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Aile destek paketini kimler alabilir? Aile destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Aile destek parası ne kadar yatacak?

Aile Destek Paketinin hesaplara yatırılacağı tarih ve şartlarının detayları merak ediliyor. Peki, Aile destek paketini kimler alabilir? Aile destek yardımı başvurusu nasıl yapılır? Aile destek parası ne kadar yatacak? İşte detaylar...

Başvurular başladı! 2 bin 500 TL yardım yapılacak! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilecek olan doğal gaz desteği başvuruları 5 Eylül tarihinde başladı. Peki, Doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğal gaz desteğinden kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

İlkokul, ortaokul ve liseler müjde! Devlet geri ödemesiz 1300 TL veriyor! Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Devlet okula giden ve dar gelirli olan çocuklara kırtasiye desteğinde bulunacak. Kırtasiye yardımı başvuruları, yeni eğitim öğretim dönemine kısa süre kala gündeme geldi. Peki 2022 Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, kimler alabilir? İşte detaylar...

4 milyon haneye 7.200 TL'ye varan destek müjdesi! Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Başvuran alıyor!

4 milyon hanenin faydalanacağı 15 milyar TL'lik Aile Destek Paketi'nin detayları belli oldu. Peki Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Aile Destek Programından kimler faydalanabilir? İşte Aile Destek Programına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Sosyal yardım başvurusu nereden, nasıl yapılır?

Sosyal yardım konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır? Sosyal yardım başvurusunu kimler yapabilir? Soruları yanıtlanmayı bekliyor. İşte merak edilen detaylar!

Burj Al Babas ikinci kez konkordato başvurusu yaptı!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satışı gerçekleşen ve şatolara benzeyen mimari yapısıyla gündeme oturan 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Sarot Grup, yeniden konkordato başvurusu yaptı!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, sadece Arap müşterilere satışı yapılan ve şatoları andıran mimari yapısıyla gündeme gelen 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Konut kredisi başvurusu için gereken evraklar!

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü konut kredisi oluyor. Peki, konut kredisi başvurusu için gereken evraklar nelerdir?

kimler Konkordato başvurusu yapabilir Haberi

kimler Konkordato başvurusu yapabilir

Dünya Gazetesi yazarlarından Osman Arolat bugünkü köşesinde ''Konkordatolar ve danışmanlık firmalarında artış'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte  Osman Arolat'ın yazısı... 

Arkadaşımız Selenay Yağcı’nın “Ayda 8 bin liraya tam paket konkordato danışmanlığı haberindeki bilgileri ele alıp sizlerle paylaşırken ekonomi yönetiminden beklediklerimi de size surdum.

Konkordato haberleri son dönemde artarken sayısal olarak çok farklı rakamlar veriliyor. Bir yanda binli on binli rakamlardan söz edilirken, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Meclis’te soru üzerine Türkiye’de konkordato isteyen firma sayısının 356 olduğunu bunun yüzde 37’sinin (132 adet) İstanbul’da bulunduğunu açıkladı. Bu rakamları değerlendirenler, bir firmanın 5-6 firması adına talep ettiği konkordatonun tek sayılması ile bu sonucun açıklandığını, bunun gerçek rakamı ortaya koymadığını, son günlerde konkordato danışmanlıklarının gündeme gelmesinin de sayıları artan konkordatolar nedeniyle olduğunu belirtiyorlar.

Piyasada birçok firma, ödeme...