21 / 05 / 2024

Kınalı-Odayeri bağlantı yolu

Kınalı-Odayeri bağlantı yolu

26 Ağustos 2016 tarihinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara otoyolunun açılışı yapılırken, bazı bağlantı yolları ise yapımıdevam ettiği için açılamadı. Yapımı devam eden yolların en önemlileri arasındaki Kınalı-Odayeri bölümü 2018 sonunda açılması hedefleniyor.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açılıyor!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası'nın ilk karma kullanımlı projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı'nın Kınalı etabında yaşam başladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kınalı-Odayeri kesimi bugün saat 15:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca kesimi yarın açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kınalı-Odayeri kesimi yarın 15:30'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Kartal'daki Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Kartal'da, 6 Şubat'ta çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın olduğu sokakta bulunan riskli Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Kınalı-Odayeri bağlantı yolu Haberi

Kınalı-Odayeri bağlantı yolu

3 köprünün yükü aynı noktada birleşince trafik felç oldu. Avcılar, Halkalı, Beylikdüzü, Ispartakule, Esenyurt, Bahçeşehir isyanda... Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile birlikte artık ağır tonajlı araçlar bu yoldan geçiş yapmaya başladı. Ancak bazı yollarının tamamlanmaması sebebiyle en büyük yük Mahmutbey civarının üzerine bindi. Hem Edirne-Anadolu hem de ters istikamette Mahmutbey gişelerinin olduğu bölgede yeni otoyola bağlantı yapmaya çalışan araçlar nedeniyle trafik kilitlenme seviyesinde seyrediyor.


YAVUZ Sultan Selim Köprüsü’nün açılmasının ardından ağır tonajlı kamyon ve TIR’lar için de yeni bir dönem başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanması yasaklanan söz konusu araçlar Edirne yönünden Anadolu yönüne doğru gelirken Yavuz Sultan Selim köprüsüne ulaşabilmek için Kınalı otoban gişesinden geçerek TEM otoyolu üzerinden Mahmutbey’e gelmek zorunda kalıyor.


88 kilometrelik Kınalı-Odayeri otoyolunun...