01 / 05 / 2024

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul projesi

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul projesi

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Ataman İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ataman tarafından kuruldu.

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Küçükertan ve Kadriye Karaboğa ortaklığında kuruldu.

Mirgök Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirgök Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydoğan tarafından kuruldu.

Bomonti Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bomonti Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir tarafından kuruldu.

Dib Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dib Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedelli ile İzer Benun tarafından kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Irına İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Irına İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Iryna Güngör tarafından kuruldu.

A101, Migros, Carrefoursa 2022 kurbanlık fiyatlarını açıkladı! İşte 21 Haziran 2022 kurbanlık güncel fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala kurban satışı yapan perakende şirketleri kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Peki, 2022 kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte Migros, Carrefoursa, A101 21 Haziran 2022 kurbanlık fiyat listesi...

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Musadıq Hussaın ve Ramazan Ergenlioğlu ortaklığında kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul projesi Haberi

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul projesi

Konum bilgisine göre Topkapı'da,  Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir bölgede yükselecek olan projede ödeme planı ve fiyat listesi henüz netleşmedi.


Birçok sosyal yaşam seçenekleri sunulan Seyr-i İstanbul projesi toplam 350 adet konut ve 150 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Proje  İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.


Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık dairelerin satışları Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Projedeki daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.



Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Tülay...