04 / 05 / 2024

kınaş safir satılık daire

kınaş safir satılık daire

Kınaş Safir Konutları 'nda fiyatlar 125 bin liradan başlıyor, Kınaş Safir 6 blok halinde yaşama geçiriliyor

Kınaş Yapı Kınaş Safir 'de 125 bin liraya 3 oda 1 salon!

Kınaş Yapı Kınaş Safir 'de 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor, 235 konutun bulunduğu Kınaş Safir 'de minimum fiyat 125 bin lira olarak belirlendi

Kınaş Safir Evleri 'nde 196 bin liraya 4+1! 120 ay vade!

Kınaş Safir Evleri 14 katlı 6 blok halinde inşa ediliyor, 235 konutun bulunduğu Kınaş Safir'de satışlar devam ediyor

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Koza 66 Evleri satılık!

Mesa Koza 66 Evleri satılık dairelerin tipleri 1+0!dan 6+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen projenin daireleri bloklarına göre farklılık gösteriyor.

Sinpaş Yapı Marina Ankara satılık!

Sinpaş Yapı Marina Ankara satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Lansmana özel ve bahar kampanyasına özel indirim uygulanan projede 912 adet konut ön satışa sunuldu.

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.

DKY Kartal DKY İnşaat satılık!

DKY Kartal DKY İnşaat satılık dairelerin büyüklükleri minimum 66 metrekare, maksimum ise 217 metrekare olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Kartal 101 Residence satılık!

Kartal 101 Residence satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Kartal E-5 Metro İstasyonu’na 400 metre uzaklıkta bulunan projenin lansmanı yarın yapılacak.

Ofton Elysium Elit Koşuyolu satılık!

Ofton Elysium Elit Koşuyolu satılık daire alanları minimum 66,68 metrekareden oluşuyor. Marmaray metro hattına yakın mesafede bulunan projede toplam 86 adet daireye yer veriliyor.

İzmir'de Lübbe Köyü turizm adına satılığa çıkarıldı!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, tarihi antik çağlara kadar uzanan ve kamuoyunda ' satılık köy ' olarak anılan Lübbey Köyü, kaderine terk edildi.

kınaş safir satılık daire Haberi

kınaş safir satılık daire

Kayseri 'de Kınaş Yapı imzasıyla yaşama geçirilen Kınaş Safir Konutları 'nda anahtar teslimlerin Ekim 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.


3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Kınaş Safir 'de 235 konut bulunuyor. Kınaş Safir 'in satışları devam ediyor.


Kınaş Safir Konutları 'nda;

3+1 konutlar 125 bin liradan,

4+1 konutlar ise 196 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


120 aya kadar vade imkanı ile konut sahibi olunabilen Kınaş Safir Konutları 17 bin 520 metrekarelik alan üzerinde 14 katlı 6 blok halinde yükseliyor.


Kınaş Safir Konutları 'nda; oyun sahaları, yüzme havuzu, bisiklet parkurları ve tenis kortu bulunuyor. Kınaş Safir Konutları havaalanına 15 dakika, şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta yükseliyor.


444 3 567

http://www.kinassafir.com

Ceren...