29 / 04 / 2024

Kınaş Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim

Kınaş Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim

Kınaş İnşaat Topkapı projesi Seyr-i İstanbul, Şubat 2016 yılında başlayacak. Topkapı Seyr-i İstanbul projesinde 354 adet daire, 48 mağaza ve 48 ofis yer alıyor...

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı: Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alımı süreci resmen başladı!

İş arayanların merakla takip ettiği Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımının tüm detayları açıklandı. TTK 25 Eylül saat 00.01 itibariyle başvuruları almaya başlayacak. İşte iş başvurularına ilişkin tüm detaylar...

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Hoover bulaşık makinesinin özellikleri sizi şaşkına çevirecek! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Kalabalık bir ailemiz var diyenler için Hoover bulaşık makinesi,16 kişilik yıkama kapasitesine sahip olmasının yanında, 12 standart olmak üzere 19 ilave yıkama programı ile görenleri şaşkına çeviriyor.

Çiftçiler dikkat! Rakamlar bir bir açıklandı, duyan şaşkına döndü! Buğday, arpa, mısır.. İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi borsa borsa son dakika buğday, arpa, mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Rakamlar bir bir açıklandı, duyan şaşkına döndü! Buğday, arpa, mısır.. İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi borsa borsa buğday, arpa, mısır fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Memur Ocak zamlı maaşları tek tek hesaplandı! Memur ocak zammı yüzde kaç olacak? Gören şaşkına döndü!

Memur Ocak zammının belli olması için resmen sayılı günler kaldı. Memur Ocak zamlı maaşları tek tek hesaplandı! Memur ocak zammı yüzde kaç olacak? Gören şaşkına döndü!

Kıdem tazminatı ve işsizlik maaşına asgari ücret ayarı! Resmen belli oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Asgari ücretin belli olmasıyla beraber kıdem tazminatı ve işsizlik maaşı tutarları da değişti. Yeni ödemeler resmen belli oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Arçelik’te Cuma aşkına kampanyası başladı! İhtiyacınız olan ne varsa hepsi indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Arçelik de kasım ayı kampanyalarına katıldı. Cuma aşkına kampanyasında gerçek ihtiyacını bilenleri muhteşem indirimler bekliyor. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Toyota Yaris Cross'un fiyatı görenleri şaşkına çevirdi! İşte Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Yaris Cross’un kasım ayı fiyat listesi görenleri şaşkına çevirdi. SUV model olarak uygun fiyatlı alınabilecek en popüler otomobil modelleri arasında yer alıyor. Peki Toyota Yaris Cross fiyatı ne kadar? Toyota Yaris Cross 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Kınaş Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim Haberi

Kınaş Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim


Seyr-i İstanbul projesi, İstanbul Topkapı'da Kınaş İnşaat tarafından inşa edilecek. Seyr-i İstanbul projesi 15 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Topkapı Seyr-i İstanbul projesinde 354 daire, 48 mağaza ve 48 ofis olacak.


Toplam inşaat alanı 77 bin metrekare olan Seyr-i İstanbul Topkapı projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Seyr-i İstanbul'da daire alanları 68 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiyor.


Topkapı Seyr-i İstanbul projesinde 5 katlı otopark ve sosyal donatılar olacak. Seyr-i İstanbul Evleri Topkapı projesinin Şubat 2016 yılında başlaması planlanıyor.


Toplam 450 bağımsız birimden meydana gelen Seyr-i İstanbul Topkapı projesi E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. Seyr-i İstanbul'da mağazalar ve ofisler blokların altında olacak.




Tel: 0 352 231 18 18 

Web: