18 / 05 / 2024

kınık hastane

kınık hastane

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Kınıklılar'a verdiği hastane sözü adım adım gerçek oluyor. Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Kınıklılar'a hastane için arsa bulunduğu müjdesini verdi.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

KPSS şartı aranmadan hastanelere daimi kadın erkek hastane personeli alınacak

Hastane iş ilanları son zamanlarda en sık araştırılan iş ilanlar arasında yer alıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan son ilanlarda her gün farklı kurumların iş ilanı ve personel alımı çıkıyor karşımıza. BUna göre 24 - 25 - 26 Ekim 2023 Hastane iş ilanları ve ayrıntıları...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 personel alımları için başvurular başladı. 2022 yılının ilk büyük personel alımı için toplamda 66 bin 552 personel alınacak. Alım yapılacak olan meslekler içinde, bekçi, hastane personeli, güvenlik görevlisi ve sekreter yer alıyor.

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay Kırıkhan'da yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Mersin Tarsus'ta 12.9 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

T.C. Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi'nde, 1302 ada 1 parselde yer alan hastaneyi 12 milyon 884 bin 820 TL'ye satıyor...

kınık hastane Haberi

kınık hastane

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'in 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Kınıklılar'a verdiği hastane sözü adım adım gerçek oluyor. Kuzey Kamu Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu Kınıklılar'a hastane için arsa bulunduğu müjdesini verdi. 

Erbaycu, "Kınık'a hastane yapımı için arsa bulduk. Ancak alternatif arsa var mı diye bekliyoruz. Daha sonra projemizi hazırlayıp hastane inşaatına başlayacağız" dedi. Başkan Başkan Doğruer'in de çabalarıyla Kınık'a küçük ölçekli devlet hastanesi yapımına en geç 1 yıl içinde başlanacak. Erbaycu hastane projesinin Sağlık Bakanlığı'nca onaylandığını belirterek, "Önümüzde bir engel kalmadı. Arsamız hazır" diye konuştu. 


Acil servis güçleniyor

Bergama Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artması gerektiğini belirten Erbaycu, şöyle konuştu: "Bergama'da hayırsever Mithat Türe sayesinde Bergamalılar'a MR hizmeti sunmaya başladık. Eskiden MR çektirecek vatandaşımız Bergama'dan kent merkezindeki hastanelere geliyordu....