03 / 05 / 2024

kınık toki evleri fiyat

kınık toki evleri fiyat

İzmir Kınık TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'lerde 4 bin TL'den başlıyor. Ev fiyatlarının 112 bin 750 TL'den başladığı projede ödemelere 180 aydan 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Kıratlı Evleri Bademli yüzde 50 peşin ödemelerde 10 ay vade imkanı! 

Kıratlı İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Kıratlı Evleri Bademli projesinde satışlar devam ediyor. Peki Kıratlı Evleri Bademli ne kadar? İşte detaylar...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan İzmir Körfezi Evleri’ni iki yılda tamamlanacak. EGE-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop’un yatırım yaptığı her bölgenin değerinin iki kat artığını herkes biliyor" dedi.

Uplife Kadıköy Evleri fiyat bilgisi!

Uplife Kadıköy Evleri fiyat bilgisi kapsamında fiyatlar 525 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek...

Bodrum Gümüşlük Pera Evleri fiyat!

Perataş İnşaat tarafından inşa edilen Gümüşlük Pera Evleri 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje Bodrum Gümüşlük'te yer alıyor. İşte Bodrum Gümüşlük Pera Evleri fiyat...

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

İzmir Körfezi Evleri'nin temeli bu ay atılacak!

Ege-Koop'un 13 projesi olacak İzmir Körfezi Evleri'nin temeli bu ay içinde atılacak. Projenin inşaat alanında hafriyat, istinat duvarlarının imalatı ve yol düzenlemesinde sona gelindi...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri projesini tanıttı!

32 yıldır pek çok başarılı projeye imzasını atmış olan Ege-Koop'un 13. Onur Projesi olan İzmir Körfezi Evleri, düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

kınık toki evleri fiyat Haberi

kınık toki evleri fiyat

TOKİ İzmir Kınık başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kınık Şubesi bankacılık aracılığıyla yürütülecek. Projede ev alanları 74,82 metrekare ile 109,95 metrekare arasında değişiyor.


Ödeme planına göre 2+1'ler için yüzde 12 peşinde kalan tutarı 180 ay vade, yüzde 15 peşinat 216 ay taksitte, yüzde 20 peşinatta kalanı 240 ay vadelendiriliyor.


3+1 daireler için yüzde 10 peşin ödemede kalanı 120 ay taksit, yüzde 15 peşinde kalanı tutarı 156 ay taksit veya yüzde 20 peşinde kalanı ise 180 aya kadar taksitlendiriliyor.


İzmir Kınık TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1 dairelerde 4 bin TL, 3+1 konutlar için ise 6 bin TL'dir. Projede fiyatlar 112 bin 750 TL ile 165 bin 500 TL arasında değişiyor.



Satış duyurusu için