27 / 04 / 2024

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, eşi Hanife Kirişci ile birlikte Kahramanmaraş'ta depremzedeler için düzenlenen iftar programına katıldı. Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün de hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Bakan Kirişci, Türk Milleti'nin büyük bir millet olduğunu ve Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu vurguladı.

Vali Coşkun ise Türkiye'nin artık bölgesel bir güç olmaktan çıkıp küresel bir oyuncu haline geldiğini belirterek, Türkiye'nin gücünü ve kudretini daim eylesin temennisinde bulundu. Ayrıca Bakan Kirişci, Allah'ın izniyle bayramın birinci veya ikinci günü, Türkoğlu ilçesindeki köy evlerinin anahtarlarını Sayın Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla depremzedelere teslim edeceklerini açıkladı. Türkiye'nin bu gücünü dünyaya gösterdiğini ve herkese bu büyüklüğünü kanıtladığını ifade eden Coşkun, "Duy da inanma" denilen şeyin tam da bu olduğunu belirtti.

 


Geri Dön