02 / 05 / 2024

KİPTAŞ 5.Levent satılık

KİPTAŞ 5.Levent satılık

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen proje toplam 1 milyon 800 TL yatırım bedeliyle yükseliyor.KİPTAŞ 5.Levent ödeme seçenekleri kapsamında 24 ay faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yüksek fiyatları ile cep yakan Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? BİM, Hepsiburada, PTTAVM, N11 ve Turkcell Pasaj... Piyasanın en ucuz Playstation 5'i burada! Peki, piyasada en ucuz Playstation 5 nerede satılıyor? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

O ilde 8 taksitle KDV'den muaf 5 arsa satılıyor!  

Bursa ili Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Başköy Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

3 taksitle konut ve ticaret alanı imarlı 5 arsa satılıyor! Bu tarihi hemen not edin!  

Yozgat ili, Yerköy Belediye Başkanlığı, Yozgat ili, Yerköy ilçesi, 100. Yıl Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı satıyor. 3 taksit fırsatını kaçırmayın! Hemen bu fiyatlara bakın!

O ilde yüzde 25 peşinat ve 3 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde, Pınarbaşı, Karamanlı ve Aksu mahallelerinde yer alan 5 arsa satılıyor. İşte fiyat bilgisi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Büyükçekmece'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 1. İcra Dairesi Büyükçekmece ilçesi Güzelce Mahallesi'deki 3 adet arsayı 5 milyon 150 bin TL'ye satılıyor. İhale, 27 Mayıs günü saat 14:45'te düzenlenecek.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Erzurum Büyükşehir'den 244.5 milyon TL'ye satılık 52 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken İlçesi'ne bağlı 5 mahallede 52 arsa ihale ile satılıyor. İhale 15 Şubat'ta yapılacak..

Ereğli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

KİPTAŞ 5.Levent satılık Haberi

KİPTAŞ 5.Levent satılık

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp, 200 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede firma bünyesinde kredi ya da banka kredisi kullanılabiliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yansıma havuzları, amfi tiyatro,açık hava sineması, SPA merkezi, yürüyüş ve bisiklet parkurları,  festival meydanı, gölet bulunuyor. Projede daireler 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Toplam 1 milyon 800 TL yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Projedeki dairelerin teslimleri  2017 yılında yapılması planlanıyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Levent ve Maslak'a 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede. Atatürk Havalimanı'na 22 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


KİPTAŞ 5.Levent ödeme seçenekleri kapsamında 24 ay faizsiz taksit imkanı sağlanırken, yüzde 0.88 faizli banka kredisi seçeneği ile daire sahibi olabiliyorsun. Projede yüzde...