02 / 05 / 2024

KİPTAŞ 5.Levent ulaşım

KİPTAŞ 5.Levent ulaşım

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen proje toplam 1 milyon 800 TL yatırım bedeliyle yükseliyor.KİPTAŞ 5.Levent ödeme seçenekleri kapsamında 24 ay faizsiz taksit imkanı sağlanıyor.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

DAP Levent ulaşım!

DAP Levent ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte DAP Levent ulaşım bilgisi ve proje ile ilgili bazı detayları...

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

Bitlis'e 4,5 milyarlık ulaşım yatırımı yapılıyor!

Bitlis'te çok önemli projelerinin bulunduğunu söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bitlis genelinde çok önemli projelerimiz var. İlimize, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2003'ten bu yana 7 milyar liranın üzerinde ulaştırma ve altyapı projesi yaptık." dedi.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Batman Çamlıtepe'de DDY rayları ve sulama kanalı ulaşımı zorlaştırıyor!

Çamlıtepe mahallesi, DDY rayları ile DSİ sulama kanalları arasına sıkışan tek semt. Ulaşımın kolaylaştırılmasını isteyen semt sakinleri; “Etrafımızda raylar ile sulama kanalı var. Kanal ile raylara geçit istiyoruz” dediler.

KİPTAŞ 5.Levent ulaşım Haberi

KİPTAŞ 5.Levent ulaşım

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp, 200 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede firma bünyesinde kredi ya da banka kredisi kullanılabiliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yansıma havuzları, amfi tiyatro,açık hava sineması, SPA merkezi, yürüyüş ve bisiklet parkurları,  festival meydanı, gölet bulunuyor. Projede daireler 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Toplam 1 milyon 800 TL yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Projedeki dairelerin teslimleri  2017 yılında yapılması planlanıyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Levent ve Maslak'a 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede. Atatürk Havalimanı'na 22 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


KİPTAŞ 5.Levent ödeme seçenekleri kapsamında 24 ay faizsiz taksit imkanı sağlanırken, yüzde 0.88 faizli banka kredisi seçeneği ile daire sahibi olabiliyorsun. Projede yüzde...