07 / 05 / 2024

Kiptaş çalışanları haksız kazanç mı sağlıyor

Kiptaş çalışanları haksız kazanç mı sağlıyor

Kiptaş çalışanlarının haksız kazanç edindiği yönündeki iddiaları gündeme getiren Cumhuriyet Gazetesi, hükümeti yine Kiptaş üzerinden zora sokmayı alışkanlık haline getirdi.

Bakan Şimşek, 'Çalışanlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz' dedi! Vatandaşlar nasıl yorumladı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çalışanların ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini dile getirdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu da X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntıladı ve "Çalışanlar, emekliler, hadi yine iyisiniz iyi" dedi. Peki vatandaşlar bu duruma ne diyor?

Özel sektörün gözü zamlı maaşlarda! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? 

Milyonlarca çalışanın gözü ocak ayında yapılacak olan zamlarda. Asgari ücrete dair tahminler peş peşe gelirken özel sektör çalışanları ne kadar maaş alacağını merak ediyor. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? İşte kulislerde konuşulan o rakamlar...

Amerika sigorta şirketlerinde evden çalışmayı iptal etti! Çalışanlar isyanda!

Kaliforniya merkezli sigortacı Farmers Group'ta yaşanan CEO değişimi, "ofise dönüş" politikalarının uygulanmasını beraberinde getirdi. Uzaktan çalışma sözü verilmiş olan ve buna güvenerek evini taşıyan, arabasını satan çalışanlar, yeni yönetim kararına karşı isyan ettiler.

Çalışanlar hemen e-devlete baksın! Toplu paranız geri ödenecek!

Özel sektör çalışanları hemen e-devletine baksın. Birikmiş toplu paranız geri ödenecek. İşte detaylar!

Sigortalı ve Emekli Sandığı çalışanları bu habere hemen bakın! Paranızı geri alabilirsiniz

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı çalışanlarına harika bir haber ilan edildi. SGK, yapılan toplu para ödemeleri sebebiyle hak sahiplerine para iadesi yapacak. Başvuru yapanlar bir kerede tüm ödemelerini geri alabilecek.

Belediyelerden çalışanlarına jest! 1000, 2000 ve 3000 TL şeklinde hesaplara yatıyor!

Belediyeler çalışanlarına desteklerini devam ettiriyor. Yapılan ödemelerle çalışanların yüzü gülüyor. İşte böyle destekleri ile ilgili detaylar…

Çalışanlar dikkat! İşte daha yüksek emekli aylığı alabilmeniz için yapmanız gereken her şey!

Emekli olunduğunda alınacak emekli maaşının miktarını belirlemek çalışanların elinde bulunuyor. Daha yüksek emekli aylığı almanın yolları nelerdir? Emekli aylığı nasıl yükseltilir? İşte detaylar...

Çalışanlar dikkat! Bunu yaparsanız maaşlarınız misliyle geri alınacak! Emeklilik hayali kabusa dönüyor!

Milyonlarca çalışanın hayali emekli olmak. Emekli hayali kuran çalışanların dikkat etmesi gereken şartlar bulunmakta. Bir hata sonucu emeklilik hayaliniz suya düşebilir. Hata yüzünden prim günleri iptal edilebilir hatta dolandırıcılık işin içine girerse sigortanız iptal edilebilir. İşte ayrıntılar.

Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir iddia gündeme geldi. Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanları promosyon ne zaman alacak?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri gündemde yer alıyor. Sağlık çalışanlarına, bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair detaylar!

Kamu bankası çalışanları için de promosyon talebi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye seslenen Öz Finans-İş Sendikası Başkanı Ahmet Eroğlu, “Kamu bankası çalışanlarını bu haktan mahrum bırakmayın” çağrısı yaptı.

Herkes asgari ücrete kilitlenmişken heyecanlandıran promosyon çıkışı! Tüm çalışanlar promosyon alacak mı? 41 bin 500 TL

Türkiye'nin gözü asgari ücret ve EYT yasasına çevrilmişken TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan çalışanları ilgilendiren oldukça önemli promosyon açıklaması geldi.

Çalışanlar için kesenin ağzı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! 

Halkın bankası Halkbank, son kampanyasıyla çalışanların yüzünü güldürdü ve rahat bir nefes aldırdı. Milyonlarca kamu çalışanı için bankadan son dakika açıklaması geldi. Peki acil nakit ihtiyacı olanlar için devlet destekli düşük faizli kredi nedir? İşte, Halkbank’ın kamu çalışanlarını cezbeden kampa

Kiptaş çalışanları haksız kazanç mı sağlıyor Haberi

Kiptaş çalışanları haksız kazanç mı sağlıyor

KİPTAŞ’ın tutumlu ve bir o kadar da becerikli Genel Müdür Yardımcısı Melik Cengiz, maaşıyla harikalar yaratıyor.


İşte KİPTAŞ’la ilgili Cumhuriyet gazetesinde yer alan o haber



20 bin lira ev taksiti ödemesiyle haberleştirdiği  KİPTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Melik Cengiz’in Vaditepe Bahçeşehir Konutları’ndan aldığı daireden iki yıl önce Bahçeşehir’de villa aldığını ileri sürdü.



KİPTAŞ’ın tutumlu ve bir o kadar da becerikli Genel Müdür Yardımcısı Melik Cengiz, maaşıyla harikalar yaratıyor. Geçen Mart’ta “Maaşı 4.500 taksiti 20 bin TL” başlığıyla Vaditepe Bahçeşehir Konutlarından aldığı daireyi yazdığımızda “maaşının daha yüksek olduğunu ve eşinin İstanbul’da çok sayıda gayrımenkulü bulunduğunu, daireyi de birikimleriyle aldığını” belirtmişti. Mercedes otomobili ve Vaditepe Bahçeşehir Konutları’nda 221 metrekarelik dairesi olan Melik Cengiz, meğer 2011’de de Bahçeşehir Dereköy Mevkii Hoşdere Mahallesi’nde Çınar Villaları’ndan A tipi...