25 / 07 / 2024

kiptaş çatalca yeni proje

kiptaş çatalca yeni proje

Kiptaş'ın 10 bin sosyal konut inşa edeceği yönündeki müjdeli haberin ardından Kiptaş yönetimi kolları sıvadı. Genel Müdür İsmet Yıldırım, Hadımköy'den sonra nisan ve eylül aylarında dev projelere imza atılacağını açıkladı.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen o tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Çatalca’daki kriz yeni yolla aşıldı!

Özel mülk olması nedeni ile mahkeme tarafından 261 metresi sökülen Çatalca ve Büyükçekmece’yi birbirine bağlayan asfalt yolun üst tarafına yenisinin yapımı için start verildi. Kriz yeni yola arazi sahibinin hakkından 3 metre muvafakat etmesiyle çözüme kavuşturuldu...

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yardımlaşma derneği kuruldu!

Çatalca KİPTAŞ Konutları Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Ağustos ayında kuruldu. 

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

KİPTAŞ'tan hemen teslim daireler için yeni kampanya!

KİPTAŞ, hemen teslim konutlar için yeni bir kampanya başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılırken, vadeli alımlarda ise konut alıcısına yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız ödeme planı sunuluyor.

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı!

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Kiptaş 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Kiptaş 4 projesinde yeni bir ödeme kampanyası hazırladı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanan projelerde teslimler hemen yapılabiliyor.

kiptaş çatalca yeni proje Haberi

kiptaş çatalca yeni proje

İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olmayı bekleyenlere, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım'dan müjdeli haber geldi. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Şubat 2014'te twitter sayfasından yaptığı Kiptaş'ın 10 bin sosyal konut inşa edeceği yönündeki müjdeli haberinin ardından kolları sıvayan Kiptaş yönetimi, Hadımköy'den sonra nisan ve eylül aylarında dev projelere imza atacak. 

Mehmet Canıtatlı'nın sorularını cevaplandıran Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, ilk adımı nisan ayı içinde atacaklarını söyledi. 


Dar gelirli vatandaşlar için planlanan ilk konut projesini Çatalca'nın girişindeki arazileri üzerinde inşa edeceklerini dile getiren Yıldırım, 2.200 konutluk projemizle ilgili tüm hazırlıkları tamamladık. Satış sürecine nisan ayında başlayacağız. Önceliği ev sahibi olamayan dar gelirli vatandaşlarımıza vereceğiz. 

Söz konusu proje Kiptaş'ın kuruluş gayesine uygun bir şekilde hayat bulacak. Kura yöntemiyle gerçekleştireceğimiz satışlar için kayıt dönemini...