07 / 05 / 2024

kiptaş eyüpsultan projesi son durum

kiptaş eyüpsultan projesi son durum

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yapım ihalesi gerçekleşti. Söz konusu ihale fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. 

KİPTAŞ Eyüpsultan projesinin inşaatına 2021'de başlıyor!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım ve tahliye işlemlerinin devam ettiği projenin inşaatına 2021'de başlanması hedefleniyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde anahtar teslim töreni yapıldı. 113 hak sahibine anahtarları verildi. Törende İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

TOKİ Eyüpsultan projesinin ihalesi yarın! İstanbul'da 637 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi yarın ihaleye çıkıyor. Projede toplam 637 konut yer alıyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den Eyüpsultan'a tam 637 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi 25 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 637 konut yer alıyor.

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada, proje ve satış faaliyetlerine başlanmasına karar verildiği ifade edildi. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde teslimler başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 1. Etap projesinde teslimler başladı.  Temeli 25 Mayıs 2021 tarihinde atılan KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri projesinde 664 konut ve 14 dükkan olmak üzere toplam 678 bağımsız birim yer alıyor.

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 9'a ulaştı.

Eyüpsultan'da 27.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz köyü, 431 ada 13 parselde yer alan arsayı 27 milyon 288 bin 362 TL'ye icradan satıyor...

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

kiptaş eyüpsultan projesi son durum Haberi

kiptaş eyüpsultan projesi son durum

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'daki kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapım ihalesi sonuçlandı. KİPTAŞ tarafından sosyal medyada yapılan yazılı açıklamaya göre;  fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. 

Borçlanma tutarında ve küçük metrekare kullanımlı hak sahipleri, yapılacak iyileştirmeler için KİPTAŞ'ın ofislerinden biri alabilir. Yıkım çalışmalarının devam ettiği projede inşaat çalışmaları da 2021'nin yaz aylarında başlayacak. 

KİPTAŞ tarafından sosyal medyada yapılan açıklama şu şekilde:

"Eyüpsultan Alibeyköy mahallesindeki 487 ada 12 parsel alanda dönüşüm projemizin yapım ihalesi, fizibilite çalışmasında öngörülenden daha iyi bir teklifle sonuçlandı. Borçlanma tutarında ve küçük metrekare kullanımlı hak sahipleri için yapılacak iyileştirmeler için uzlaşma ofisimizden bilgi alabilirsiniz."

Kentsel dönüşüm projesi dahilinde riskli yapıların yerine depreme dayanıklı; içinde kreş, kütüphane, sağlık merkezi ve yeşil alanlar olacak. Kentsel dönüşüme giren riskli yapı sahiplerine taşınma...